hladkyp píše:Ja som len vyjadril svoj názor. Ale pokiaľ ho máš problém prijať, tak sa ti ospravedlňujem.

stiff píše:Ale jeden pozitívny prínos to celé má - aspoň sa to tu vyčistí/vyčistilo a ostalo zdravé jadro..

hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.
hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.
hladkyp píše:V poslednej dobe sa tu debata rozvinie iba v tedy keď sa tu spomenie ( cenzúrovaný text). Aj to len iba vtedy ak ho treba dodrbať a ohovárať. Čo viem, že si tu všimlo viacej ludí.
admin píše:hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.
Je zaujímavé, ako človek mení názor za 1 l krmiva zdarma... Viem čo si mi hovoril osobne na ten e-shop a teraz sa nedokážem čudovať ako si sa otočil. Ale beriem to. Si slobodný človek, môžeš behať kde chceš a kam chceš. Aj v akvaristike funguje "korupcia" ale v malom merítku ( rybka grátis, krmivko grátis).
P.S.: tam "u vás" to šlape veľmi dobre... Mor ho!

Potom pôjde na druhý portál, tam ho tiež po mesiaci urazia, zosmiešňia a zase sa urazí a zase odíde na iný portál. Veď je to smiešne.... Bez hádok, respektíve výmeny názorov to nejde na žiadnom portáli. Tak to už konečne pochopte.
Ten kto tu chce byť, nech tu je. Ten kto nie, tak nech odíde. Len to nepíšte do každého druhého príspevku. Na portáli Cichlidportal.sk, ako aj na iných portáloch sú určité pravidlá, ktoré si môže každý prečítať. Niekoľko ľudí na portáli je cenzúrovaných - oni vedia prečo. Pokiaľ budem stále majiteľom portálu a budem viezť tento portál, tak stále bude fungovať cenzúrovanie. Mám na to právo. Pokiaľ je to niekomu proti srsti, ja za to nemôžem. Buď to akceptuje, alebo nie.Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť