Vonkajši Filter

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Vonkajši Filter

Poslaťod Lopez » Štv 26. Jan 2012 12:48:15

Berme to tak ze aj medzi chlapmi su vyfarbeny Alfa samci :lol:
Obrázok užívateľa
Lopez

Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod stiff » Štv 26. Jan 2012 13:37:10

hladkyp píše:Ja som len vyjadril svoj názor. Ale pokiaľ ho máš problém prijať, tak sa ti ospravedlňujem.

hladkyp:
celkom bez urážky - dnes sa tu opýtaš na f. náplne a zajtra bez mihnutia oka skritizuješ úroveň tohto fóra. Akú reakciu si očakával? Aký prínos si ty osobne dal tomuto fóru, aby ako si povedal "nešlo dole vodou"?

Apropo, v tej tvojej otázke ohľadom zeolitu ti Belial odpovedal presne, stručne a jasne, napriek tomu, že zeolit, médiá atď sa tu už dávno rozoberali.. Zjavne nepoužívaš vyhľadávanie a pod.. Teraz som direkt kôli tebe pozrel aj k "ujovi" na fórum a tam si k dnešnému dňu dostal len také omáčkoidné odpovede, ujo sa ani neunúval ti odpísať. Ešte furt nič? Nedochádza? Hehe, teraz už možno aj odpíše, aj keď už predal, tak ..

A môžeš sa mi takto trápne ospravedlňovať aj častejšie, mám to rád :) :hi

Matej: dík za litánie, ušetril si nielen mne kopu ťukania do klávesnice.. :) Kto chcel pochopil, kto nie, ten dostane darček a pochopí neskôr :)

Ale jeden pozitívny prínos to celé má - aspoň sa to tu vyčistí/vyčistilo a ostalo zdravé jadro.. :mrk
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod jusko » Štv 26. Jan 2012 13:42:10

stiff píše:Ale jeden pozitívny prínos to celé má - aspoň sa to tu vyčistí/vyčistilo a ostalo zdravé jadro.. :mrk

Moja reč! :yes
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod perchess » Štv 26. Jan 2012 14:44:11

hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.

Tak ja ťa nechápem.... Ak to tu ide dolu vodou, prečo potom vo svojich príspevkoch žiadaš ostatných členov o pomoc resp. radu? Ak ti je ich rada užitočná, tak potom to tu zjavne neide dolu vodou.
A ešte nerozumiem, čo si mal na mysli tým, že celé sa to tu točí iba okolo jedného. Je zrejmé, že celé sa to tu točí okolo rýb a akvaristiky, ale toto si zjavne nemal na mysli. Skús mi to, prosím, vysvetliť. Ak nechceš verejne, môžeš poslať ss. Vďaka.
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod Rostratus » Štv 26. Jan 2012 14:46:59

hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.

Je zaujímavé, ako človek mení názor za 1 l krmiva zdarma... Viem čo si mi hovoril osobne na ten e-shop a teraz sa nedokážem čudovať ako si sa otočil. Ale beriem to. Si slobodný človek, môžeš behať kde chceš a kam chceš. Aj v akvaristike funguje "korupcia" ale v malom merítku ( rybka grátis, krmivko grátis).

P.S.: tam "u vás" to šlape veľmi dobre... Mor ho!
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod jovan » Štv 26. Jan 2012 15:00:40

Troška psychológie a filozofie:

Ste dáko off topic....kluciííí....Sa tu len na tom smejem.-Ako pubišovia a nie živitelia rodín.Mňa už len tak na fóre nie niekto ,ale už aj niečo nerozhádže.Pokiaľ má na niekto niečo názor, nech ho má,pokiaľ ho niekomu nevnucuje, bude pokoj.Aj tak je to mnohokrát o mlátení prázdnej slamy a jalových rečiach.Najväčším umením v dnešnej dobe je odhadnúť človeka ako takého, a pokiaľ je odhad zlý nastáva konflikt.Všimnite si ako toto všetko vzniklo.Niekto niečo napísal,druhý neodpísal,tretí zareagoval a štvrtý dementoval......
Každý ako je známe má svoj názor ,len niekto si pre pokoj nevie zahryznúť do jazyka a potom sme všetci TRÚBY!
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod Rostratus » Štv 26. Jan 2012 15:04:12

hladkyp píše:V poslednej dobe sa tu debata rozvinie iba v tedy keď sa tu spomenie ( cenzúrovaný text). Aj to len iba vtedy ak ho treba dodrbať a ohovárať. Čo viem, že si tu všimlo viacej ludí.

Niektorí z vás nechápu pointu tohto textu: ( cenzúrovaný text)

Nikde nieje napísané, že pod týmto textom sa skrýva iba jeden človek ! Môžem vás uistiť, že je ich tam viacero! Prečo to tak je, už dávno viete. Tak sa tu prosím neohŕňajte nad tým, že na celom portáli je cenzúrovaný iba jeden človek, to znamená, že ak takýto text nájdete, môže to byť hocikto v zozname cenzúrovaných slov. Dúfam, že je to už jasnejšie. Lebo stále mám pocit, že každý berie ten text, ako keby pod tým bol len jeden človek. Alebo to mám začať označovať ako cenzúrovaný text 1, cenzúrovaný text 2 a pod?

V systéme je zadaných niekoľko výrazov, názvov a podobne, ktoré automat sám premení na spomínaný text. Celý zoznam mien zverejňovať nebudem.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod ferko2 » Štv 26. Jan 2012 15:41:49

nehnevajte sa já som tu síce nový ale s tohoto som blb.veľmi rád si prečítam na tomto portáli články a nech sa krútia okolo čohokoľvek.všetko ma zaujíma.sú tu šikovný chalani čo mi hodne poradili.neviem či si to môžem dovoliť nakoľko som tu zobák-ale tento portál hodnotím veľmi vysoko.nie som nikým a ničím ovplyvnený,vždy tu nájdem chalanov čo vedia usmerniť a poradiť.
ferko2

Images: 25
Has thanked: 33 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod hladkyp » Štv 26. Jan 2012 16:10:32

admin píše:

Je zaujímavé, ako človek mení názor za 1 l krmiva zdarma... Viem čo si mi hovoril osobne na ten e-shop a teraz sa nedokážem čudovať ako si sa otočil. Ale beriem to. Si slobodný človek, môžeš behať kde chceš a kam chceš. Aj v akvaristike funguje "korupcia" ale v malom merítku ( rybka grátis, krmivko grátis).

P.S.: tam "u vás" to šlape veľmi dobre... Mor ho!

Adminovi som poslal SS ak chce nech to zverejní. Ale ja si dovolím povedať že toto čo napísal je LOŽ.
S pozdravom
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod Rostratus » Štv 26. Jan 2012 17:07:31

Budem rád, ak sa konečne vrátime k danej téme "vonkajší filter", lebo tu začínajú padať krivé obvinenia a zase to skončí vyhrážaním sa súdom a podobne. Fakt ma tieto kecy už nebavia. . Človek vyjadrí svoj názor a 8 ľudí sa urazí a odíde z portálu :nech :x :nod Potom pôjde na druhý portál, tam ho tiež po mesiaci urazia, zosmiešňia a zase sa urazí a zase odíde na iný portál. Veď je to smiešne.... Bez hádok, respektíve výmeny názorov to nejde na žiadnom portáli. Tak to už konečne pochopte. :head Ten kto tu chce byť, nech tu je. Ten kto nie, tak nech odíde. Len to nepíšte do každého druhého príspevku. Na portáli Cichlidportal.sk, ako aj na iných portáloch sú určité pravidlá, ktoré si môže každý prečítať. Niekoľko ľudí na portáli je cenzúrovaných - oni vedia prečo. Pokiaľ budem stále majiteľom portálu a budem viezť tento portál, tak stále bude fungovať cenzúrovanie. Mám na to právo. Pokiaľ je to niekomu proti srsti, ja za to nemôžem. Buď to akceptuje, alebo nie.

P.S.: keďže chcem byť v obraze ako správny "admin", tak tiež chodievam a som regnutý na viacerých či už slovenských, alebo zahraničných portáloch. Všade dodržujem pravidlá fóra. Ak som to niekde porušil, dostanem výzvu a už to viackrát nerobím. Je na tom niečo ťažké ?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť