od Bodis » Sob 02. Okt 2010 23:19:15
Zdravím. Chtěl jsem zde jen uvést, že jsem již jednou kupoval ryby od tropheus17, kdy se jednalo o 22 ks Tropheus Bulu point. Na podrobnostech předání a ceně jsme se domluvili předem. Dále jsem si také nechal poslat na mail foto ryb. Ryby se mi líbily, proto jsem se rozhodl jet pro ně přes 300 km osobně. Mé očekávání se naplnilo, ryby byly přesně takové jak na fotkách. Převzal jsem je od tropheus17 řádně zabalené. Kyslík nepotřebovaly, jelikož jsem byl s nima za 3 hodiny zpátky. Navíc mě při předání ještě vícekrát pobízel, ať si je pořádně zkontroluji. Ryby jsem přivezl domů, byly v pohodě bez jakýchkoliv problémů. Žádné okousané ploutve, ani nebyly malátné. Takže co se týče mně, já jsem byl s tímto obchodem na 100 procent spokojen. Tímto jej zdravím.
Co se týče problému, pro který byl vytvořen tenhle příspěvek napíšu jen to, že by si reklamace měli dotyční nejdříve vyřídit mezi sebou k jejich vzájemné spokojenosti a až pak zde psát, že něco není v pořádku. Ale to je jen můj názor. Hodně mi to připomnělo přestřelky mezi některými chovateli na českých portálech, kdy určitě někteří víte o koho se jedná. To se tam nedá číst, jak házejí špínu jeden na druhého. Opravdu se to nečte dobře. Proto jsem zde u Vás na cichlidportal, kde se mi líbí, že to tady ještě nedorazilo a jste ochotni poradit všem i těm začínajícím, aniž byste je předem odsoudili.
Dále tento příspěvek mě jen utvrdil v mém přesvědčení, že pokud budu ještě kupovat ryby radši si pro ně vždy zajedu osobně, než bych si je nechal poslat. Ale chápu i to, že někteří prostě nemají tu možnost si pro ryby osobně přijet.