Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod terrible » Pia 06. Apr 2012 9:08:14

No to buď ešte rada, že je to tu len také aké to je. Mrkni napríklad na tlamovci.cz, kam chodia také kapacity ako Dařbuján, Knaut a pod. a to by si len videla ako sa tam žerú v každej druhej téme. Ja sa im až čudujem, že tam ešte chodia. Toto tu je ešte nič.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Reklama

Poslaťod stiff » Pia 06. Apr 2012 9:22:54

Ahoj Salonka,
pod tým "kolegom" si pravdepodobne myslela mňa. No, nebudem to tu už ďalej rozvádzať, aby to nevyzeralo, že si tu ventilujem svoje urazené mužské ego. Myslím, že všetko bolo povedané. Máš záujem o moju odpoveď? Alebo si len potrebovala "pustiť žilou"? ahoj
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod salonka » Pia 06. Apr 2012 9:38:12

Tvoja reakcia mne v štýle "Alebo si len potrebovala "pustiť žilou"? " potvrdila len to,ako mi nestojíš za to,aby som sa tu zahadzovala s Tvojimi následnými sprostými výpadmi voči mojej osobe len preto,že som sa neváhala k veci vyjadriť.
Svoje som napísala.Myslím,že to bolo dosť jasne napísané,čo si o tom myslím.
salonka

Been thanked: 0 time

Poslaťod nobody » Pia 06. Apr 2012 9:45:20

podla mna treba celu temu vyhodit. ludia su jedinecni a rozni. mne je "uplne" jedno ci mam rybu pravu lavu strednu je to zivy tvor a ak si niekto potrpi na tom aby mal len ryby "prave" tak aj tak nemaju co hladat potom v akvarku ale v rieke. ked niekto tu chce by t nech tu je ked niekto nechce nech tu neni ked je niekto na druhych v spravani ako "blbec" ma pravo admin (tvorcovia) webu, zamietnut mu pristup. tolko moj nazor.
PEACE ;)
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Poslaťod stiff » Pia 06. Apr 2012 10:44:50

salonka píše:Tvoja reakcia mne v štýle "Alebo si len potrebovala "pustiť žilou"? " potvrdila len to,ako mi nestojíš za to,aby som sa tu zahadzovala s Tvojimi následnými sprostými výpadmi voči mojej osobe len preto,že som sa neváhala k veci vyjadriť.
Svoje som napísala.Myslím,že to bolo dosť jasne napísané,čo si o tom myslím.

Nepamätám sa, aby som mal niekedy sprosté výpady voči tvojej osobe. Tiež som sa ťa slušne opýtal, či chceš odo mňa odpoveď, alebo si len potrebovala niekomu povedať čo si myslíš v návale emócií: "pustiť žilou". Neviem ako si prišla na to, čo ti chcem odpovedať. Ak si si všimla, ja som na nikoho neútočil, ani sprosto, ani nijako inak. Položil som veľmi SLUŠNE niekoľko priamych otázok, na ktoré neprišla žiadna odpoveď. Je na to niečo sprostého? Skús ísť vyššie a prečítaj si mail, ktorý som z ničoho nič dostal ja. Chcel by som vedieť, ako by si sa na mojom mieste zatvárila ty a či by si bola takto slušná, ako so teraz ja.
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Rostratus » Pia 06. Apr 2012 11:23:07

salonka píše:Náhodou som po dlhej dobe zavítala nedávno aj na tento portál a nestačím sa čudovať,akého predstavenia ste tu schopní,spolu s Vašim "kolegom".Verím,že som sa slobodnom portáli a preto napíšem svoj názor.A či sa vám môj názor páči,alebo nie, tak verte, že spôsob,akým si tu s obrovským nadšením ventilujete svoje urazené mužské ego na jednom členovi tohto fora,považujem za prízemný,úbohý a od serioznosti dospelého muža to má na míle ďaleko.

Ahoj Salonka ani neviem čo ti na to odpovedať, asi len toľko že si na slobodnom portáli a môžeš tu vyjadriť svoj názor, kritiku ako každý iný. Ja som takú možnosť nedostal na "slobodnom" fóre BIGcichlids... Tvoj názor beriem, len nerozumiem prečo odpovedáš za neho... Veď sa môže vyjadriť aj on. Včera ste spolu komunikovali na jeho fóre. Ak to tak nieje tak ma oprav. Možno tu vyzerám ako hlupák, malý chlapec ale je to OK veď sme na kinderportáli. :hmm

Neviem čo je podľa teba dlhá doba od kedy si tu nebola prihlásená, ale môžem ti poslať celý tvoj "log" tvojích prihlásení. Mne sa nezdá tá doba akosi dlhá. To je už offtopic teba tu nemám dôvod riešiť a ani nikoho urážať. Ale občas treba aby niektoré veci vyšli na povrch.

salonka píše:Ale ak by ste sa mal čo k čomu,postavíte sa k tomu chlap a nebudte to tu riešiť ako malý chlapec.Zoči voči to už nemusí byť také hrdinstvo.

Ja som mu viac krát písal, že sa chcem s ním osobne stretnúť. Vážne sa chcem. Takýto exemplár nenájdeš ani v Zoo Bojnice. ( Sorry nebolo to myslené ako urážka). Ale Mephisto je proste týpek... Týmto ho verejne vyzývam aby sme sa ako priatelia stretli na kávičke niekde v Prievidzy... chodím tam často tak mi to nerobí problém. :yes

salonka píše:Verím,že Vaša reakcia v ničom nebude zaostávať za všetkými,čo sme už mali možnosť čítať,ale proste nedalo mi,aby som sa neozvala,že to,čo tu predvádzate je obyčajná a úbohá špinavosť!

Túto tému určite nezmažem. Konflikty, názory a "postrehy" vždy boli, sú aj budú. Len netreba tým špiniť celé fórum. Bohato postačuje táto téma.

Je dosť zvláštne, že sa tu bavíme o niekom a on sa sám nevyjadrí. Má prístup, možnosť, priestor... Asi hrá mrtvého chrobáka :wasntme Škoda, že ja takú možnosť na jeho VIP slobodnom BIG fóre nemám. Aj keď mi to nechýba. Som si vedomý toho, že niesom každému pochuti, ale tak ako každý iný aj ja mám nárok na svoj názor.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Jesky » Pia 06. Apr 2012 19:40:35

Už sa nato vyserte..už sa to ani nedá čítať... PROSTE SA IGNORUJTE A HOTOVO !
Jesky

Been thanked: 0 time

Poslaťod stiff » Sob 07. Apr 2012 9:33:30

Jesky píše:Už sa nato vyserte..už sa to ani nedá čítať... PROSTE SA IGNORUJTE A HOTOVO !

Šak som ho ignroval dokedy sa dalo.. Ani na vašom Bigfóre nie som, všimol si si? Ak by som tieto veci nezverejnil, nemali by ste ani šajnu, ako tento macher funguje v súkromí. A toto je naozaj iba zlomok jeho arogancie. Moju/našu pozornosť si doslova vynútil. Aby sa dnes niekto kôli rybám takto vyhrážal, urážal... TO KDE SME? V Mongolsku? Dostal niekoľko priamych otázok, žiadna odozva. Tak o čom to je?
Obrázok užívateľa
stiff

Re: Caquetaia umbrifera - odchov

Poslaťod nobody » Ned 15. Júl 2012 7:38:58

MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .

a presne takýto experti píšu do disk. fór kade tade. len keby pravopis akosi ovládali. je mi ta luto :lol: :lol: :lol:
mephisto nezavid :D
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Caquetaia umbrifera - odchov

Poslaťod l_laco » Ned 15. Júl 2012 7:45:20

MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .

Nejdem komentovať myšlienku tohto príspevku, len jeho gramatiku...

Správne má byť: "samec S deformovanými", "samica Z potomstva" a "skvosty" sa píše s Y .
Neskutočné ...:thumbdown:
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia