salonka píše:Tvoja reakcia mne v štýle "Alebo si len potrebovala "pustiť žilou"? " potvrdila len to,ako mi nestojíš za to,aby som sa tu zahadzovala s Tvojimi následnými sprostými výpadmi voči mojej osobe len preto,že som sa neváhala k veci vyjadriť.
Svoje som napísala.Myslím,že to bolo dosť jasne napísané,čo si o tom myslím.
salonka píše:Náhodou som po dlhej dobe zavítala nedávno aj na tento portál a nestačím sa čudovať,akého predstavenia ste tu schopní,spolu s Vašim "kolegom".Verím,že som sa slobodnom portáli a preto napíšem svoj názor.A či sa vám môj názor páči,alebo nie, tak verte, že spôsob,akým si tu s obrovským nadšením ventilujete svoje urazené mužské ego na jednom členovi tohto fora,považujem za prízemný,úbohý a od serioznosti dospelého muža to má na míle ďaleko.
salonka píše:Ale ak by ste sa mal čo k čomu,postavíte sa k tomu chlap a nebudte to tu riešiť ako malý chlapec.Zoči voči to už nemusí byť také hrdinstvo.
salonka píše:Verím,že Vaša reakcia v ničom nebude zaostávať za všetkými,čo sme už mali možnosť čítať,ale proste nedalo mi,aby som sa neozvala,že to,čo tu predvádzate je obyčajná a úbohá špinavosť!
Škoda, že ja takú možnosť na jeho VIP slobodnom BIG fóre nemám. Aj keď mi to nechýba. Som si vedomý toho, že niesom každému pochuti, ale tak ako každý iný aj ja mám nárok na svoj názor.Jesky píše:Už sa nato vyserte..už sa to ani nedá čítať... PROSTE SA IGNORUJTE A HOTOVO !
MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .

MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť