admin píše:petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.
Ahoj neber to ako útok na teba ani na toho "pána" z Bytče. Sú tu len spomenuté jeho skvelé praktiky. Bohužial ide aj cez mŕtvoly a neberie na nikoho ohľad.... Teraz si načrtol ďalšiu zaujímavú tému a to, že má "najkvalitnejšie" chovy cichlíd. Otázka znie, ako zistím, že má niekto najkvalitnejšie chovy, odchovy?
Tak, že má najčistejšie akvária? Alebo má najviac akvárií od všetkých chovateľov? Alebo má najširšiu ponuku cichlíd? Alebo kŕmi najdrahším krmivom aké existuje? Alebo podľa čoho to zistíme? Keď sa ho tak zastávaš čo ti ani neberiem, určite sa ti zdôveril ako dobrému kámošššovi, že veľa rýb poskupuje za facku a potom ich ďalej predáva a ešte väčšina jeho kvalitných odchovov niesú jeho odchovy. Ale to mu tiež neberiem, obchod je obchod a nikto nikomu nezakazuje kupovať a ďalej predávať hocičo. Ale nieje trošku podraz keď ti ukáže dospelé chovné kusy a predá ti "kvalitné odchovy" od niekoho iného nazvem to bežný chovateľ cichlíd a bude ti do očí tvrdiť, že sú to mladé tých rýb na ktoré sa kukáš u neho v chovni? Ale už sa začíname do hĺbky vraciať do minulosti.
.
petokalo dakujem ze si sa nedal, aspon niekto !
Ubezpecujem vsetkych ze som uplne normalny clovek ktoreho bavi to co robi. A isto nepouzivam nieco take ako " skvele praktiky ". Ale o tom tu vie vela ludi len som smutny z toho ze to tu nikto nespomeni !!!
Inak 99% ryb co mam na chovni su moje.
Skuste tu chalani napisat konkretne od koho kupujem ryby a este aj za facku. Alebo aspon niekoho spomente.
Nuz mily admin neodpise tu nikto lebo od nikoho nekupujem. Alebo presnejsie len v takej miere ze nema zmysel to tu ani spominat.
Tato tebou polozena informacia je zasa nepravdiva. Tak ako vsetky !!!
Ale mozes si byt na 100% isty ze nedokazem klamat ! Jednoducho ma to mamka nenaucila. A kazdy kto ma pozna vie ze to tak je !!!
No a este som sa naucil jedno perfektne porekadlo od nasich predkov.
"Sudim teba podla seba" Alebo poznam tiez este jedno super " Prasatu sa len o zite sniva "