jovan píše:jusko píše:Začínaš ma presvedčovať, že už ste na fóre dvaja podobný a tým pádom dnešným dňom prestávam reagovať na všetko, čo sa tu popíše - hlavné slovo máte od dneska VY. Nedajte sa ničím rušiť. Vobec ľutujem, že som si s Vami niekedy začal debatu - fakt asi nemám čo iné robiť!
Tak tak,ty si sa tu potreboval predovšetkým zviditeľniť,do tejto témy si prispel akurát tvojimi zlátaninamy a nepravdami.Skutočnú pravdu o svojich chovoch si nepublikoval a o úprave vody nemáš ani šajnu.Čo si čakal,že každý tvoj rip má nejakú cenu?Alebo ti začína dopínať že okruh rýb ktoré chováš je bežný a dnes to dokáže hocikto?Už som o tom písal a vie to tu na portáli každý,bežne dostupné cichlidy nie sú náročné na vodu,preto ich tak veľa ľudí chová a podarí sa im aj nejaký ten odchov.Stačí si pozrieť burzu kdekoľvek na inernete a hneď je všetkým jasno ako to vlastne s cichlidami je.Stále sú tu novinky za nekresťanské ceny,lebo tých obyčajnými je trh prepchatý......Ja osobne proti cichlidám nič nemám ,nakoniec som ich odchovával aj ja,ale keďže doba trošku odvtedy pokročila, stanovil som si zložitejšie ciele a tak by mal uvažovať každý akvarista.Nakoniec "čo nerastie umiera".HOWK
Je mozne ze bezne dostupne cichlidy sa chovaju lahko, o tom ja nic neviem a kludne mozes mat pravdu, kazdopadne jusko chova myslim skoro 30 druhov, chces tvrdit ze vsetky sa lahko odchovavaju a tym padom ma pri ich chove len stastie a dokazal by to hocikto?