Cawte chlapi a sem tam nejaka baba.
Nakolko som sa uz nastartoval tu je moja skusenost s lepenim ciernej folie na druhe akvarko. Takze poporiadku.
Najskor som nevedel kde kupit foliu. Nakolko beham autom tak vsade kde som videl popri ceste akvaristiku som sa zastavil ci nemaju ciernu foliu samolepiacu (tapetu) na akvarko o rozmere 99x45 cm. V LM, PP, PD a ine .... samozrejme nemali. Takze som isiel do tapetoveho studia, baumaxu, drogerie atd. a zase nic cierna nehrozi (mozno som mal len smolu ale pozerali na mna ako na zazrak).
Nakoniec som to zohnal asi po mesiaci urputneho boja kde sakra tu foliu zozeniem tak v nejakom reklamnom butiku kde vyrabaju fotky atd aj obrazy na tapety. Tesil som sa ako maly JOJO Folia bola doddana v takom zvitku (z.j. stocena). Ten mudrak (majitel firmy) mi este poradil ze ked to budem lepit na akvarko tak si mam dat do maleho ostrekovaca kvapku jari zmiesat s vodou nastriekat na stenu akvarka aby som sa s foliou mohol este pohybovat t.j. aby lepsie pasovala a nasledne stierkou to pritlacit. Nakolko som lepil male akvarko a foliu 30x60 viem ze je to celkom sranda trafit to presne a bez vzduchovych bublin tak som tentoraz posluchol skuseneho borca co robi s fototapetami (majitel predajne). Robil som to vcera vecer.
Teraz k veci islo ma drbnut ked som zbadal ze za foliou mi vznikli z malej kvapky jari take flaky na folii a nevravim o tom ze bublin som sa vobec nevyhol. od radosti ze je to na prd som to dnes strhol a hodil do kosa 7 eur ktore ma ta folia stala.
A preto AKO NALEPIT BEZ PROBLEMOV CIERNU FOLIU NA SKLO AKVARKA?
Ake mate s tym skusenosti. Idem investovat dalsich 7 eur ale nechce sa mi ich znovu od radosti hodit do kosa.
PS: sry za dlhy prispevok ale zaujima ma to ako to robite vy ostatni. dakujem