vďaka za odpoveď.

ferko2 píše:zdravím.mám 300l nádrž s dvoma filtráciami.jedno vonkajšie druhé vnútorné.obe vytvárajú bublinky.a druhé mám 120l s vonkajšou filtráciou ,toto už nebublinkuje.kúpil som preto vzduchovač,ktorý ide non-stop ale je dosť rušivý.chcem sa spýtať,je potrebné ho mať v prevádzke neustále?môžem ho vypnuť aspoň na noc?nestane sa nič rybám?
vďaka za odpoveď.
Rasto_2001 píše:ferko2 píše:zdravím.mám 300l nádrž s dvoma filtráciami.jedno vonkajšie druhé vnútorné.obe vytvárajú bublinky.a druhé mám 120l s vonkajšou filtráciou ,toto už nebublinkuje.kúpil som preto vzduchovač,ktorý ide non-stop ale je dosť rušivý.chcem sa spýtať,je potrebné ho mať v prevádzke neustále?môžem ho vypnuť aspoň na noc?nestane sa nič rybám?
vďaka za odpoveď.
Ja na noc vypinam vzduchovač lebo mam len taky obyčajný a ten je v poslednej dobe dosť hlučný, musím to ale ináč riešiť lebo každé ráno keď vidím ako mi rybky predychavajú tak to stojí za to
niekedy mam pocit že mi daju popapuľi keď ich ráno krmim
Tak že nie je to práve najlepšie riešenie vypinať to na noc - samozrejme záleží to od toho koľko máš v tom rýb.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia