peca píše:takze liecba zatial neprebieha podla mojich predstav, isiel som presne podla navodu, dnes je siedmy den, daval som 4 varku entizolu, ale myslim ze to napadnutym rybam nepomohlo, aj ked je pravda ze na ostatnych rybach nic nevidno, v pohode zeru, horsie je, ze z 2 napadnutych som jednu vcera vyhodil, lebo som mal pocit, ze kazdu sekundu praskne, tak bola nafuknuta a nemohol som sa pozerat ako trpi, druha, ktora bola menej nafuknuta je uz teraz pomaly raz taka, takze asi ani ta to nerozchodi, no a vsimol som si, ze asi dalsia (tretia) sa zacina tiez akosi "gulatit". Neviem v com moze byt problem, davkovanie, vymena vody, zdvojene vzduchovanie, teplota 30 stupnov, vsetko dodrzane a nic........ked sa zadari, nahodim fotku tej prvej ryby 2 min. pred tym, nez skoncila v zachode...
Byk1984 píše:U kazdeho znas je ine,co pre tu rybu zrobi.Ak moze sirit nakazu,niekto ju vylovy a tyv splachne do zachoda.Niekto ju vylovi a da do inbej nadrze a pokusi sa ju liecit.Kazdy z nas robi nieco ine.Ale urciteje lepsie spravit nieco pre jej zachranu,ako ju hned splachnut.To ako keby si ty bol chory a doktor povie,zadna sanca,nech skape.Asi by ti to tiez nebolo jejdno
Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia