Aké hlúposti ste stvárali

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Aké hlúposti ste stvárali

Poslaťod Byk1984 » Uto 06. Apr 2010 21:47:23

Ja si spominam,ked som mal 11 a byval este v bytovke,mal som 42L akvarium.Ziadna filtracia len volne plavuci molitan som mal.Myslel som ze sa nan aj tak bdue spina viazat.Mal som tam gupky a umele rastlinky.Kazdy tyzden vymena vsetkej vody a dokladne premitie strku a horucej vode.Raz sme sli na tyzden k starym rodicom.Boli prazdniny,ale co encham rybyky hladne???Tak som im visipal vsetku potravu co bola v tube.Taka ta mala tuba s vlockami.No ked soms a vratil,ryby som mal povyskakovane,lebo v tej mutnej a smrdiacej vode sa im zit nechcelo.Radsej sli na vzduch bez vody.
Kazdy sme raz zacinali.U mna mi nevedel nikto poradit.ale cloveks a uci na vlastnych chybach
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Reklama

Poslaťod jovan » Str 07. Apr 2010 8:36:51

Byk1984 píše:Ja si spominam,ked som mal 11 a byval este v bytovke,mal som 42L akvarium.Ziadna filtracia len volne plavuci molitan som mal.Myslel som ze sa nan aj tak bdue spina viazat.Mal som tam gupky a umele rastlinky.Kazdy tyzden vymena vsetkej vody a dokladne premitie strku a horucej vode.Raz sme sli na tyzden k starym rodicom.Boli prazdniny,ale co encham rybyky hladne???Tak som im visipal vsetku potravu co bola v tube.Taka ta mala tuba s vlockami.No ked soms a vratil,ryby som mal povyskakovane,lebo v tej mutnej a smrdiacej vode sa im zit nechcelo.Radsej sli na vzduch bez vody.
Kazdy sme raz zacinali.U mna mi nevedel nikto poradit.ale cloveks a uci na vlastnych chybach

No a keby si ich dal naspäť do čistej vody tak by sa utopili :rofl
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod chrust » Štv 15. Apr 2010 22:14:18

Kód: Vybrať všetko
http://www.akva.sk/domcek-pre-rybicky-t10839.html

tema nie je dlha,ale stoji za precitanie

http://zavojnatkask.blog.cz/0809/akvarium-pre-zavojnatku

dost dlho som sa tak dobre nezasmial

zopar gramaticky periel:
"Chovam discusi uz 9 rokov a pri dodrzani podmienok to nieje az taka narocna rybo"
"no nemozem s vami suhlasit akvaristika neny lahka"
"reba vela usilia,studuja,pokusov a omylov,je len od kazdeho jedinca ako sa im vyvaraju"

"no aspom zabehnutu vodu si zozen alebo vyzmychany vlozku z filtra myslim ze nebudes mat tu v okoli problem..ako som uz pisal treba vzdy mat napisane presne z kade si by sa ty urcite ludia ponukli z pomocou ja som uz niekolkokrat zabiehal druhym akva a vzdy to dopadlo uspesne bez uhynu co i len jednej rybky.....dotycni na fore vedia" nepochopil som o com pise

"su citlive na dusicnany,teplota 30,nadrz sa musi udrziavat a pokial si neny co si neny skusena akvaristka tak tomu ze ty dlho vydrzia neverim"
Obrázok užívateľa
chrust

Images: 8
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod Matej » Sob 17. Apr 2010 23:18:12

chrust píše:
http://www.akva.sk/domcek-pre-rybicky-t10839.html

tema nie je dlha,ale stoji za precitanie

http://zavojnatkask.blog.cz/0809/akvarium-pre-zavojnatku

dost dlho som sa tak dobre nezasmial

zopar gramaticky periel:
"Chovam discusi uz 9 rokov a pri dodrzani podmienok to nieje az taka narocna rybo"
"no nemozem s vami suhlasit akvaristika neny lahka"
"reba vela usilia,studuja,pokusov a omylov,je len od kazdeho jedinca ako sa im vyvaraju"

"no aspom zabehnutu vodu si zozen alebo vyzmychany vlozku z filtra myslim ze nebudes mat tu v okoli problem..ako som uz pisal treba vzdy mat napisane presne z kade si by sa ty urcite ludia ponukli z pomocou ja som uz niekolkokrat zabiehal druhym akva a vzdy to dopadlo uspesne bez uhynu co i len jednej rybky.....dotycni na fore vedia" nepochopil som o com pise

"su citlive na dusicnany,teplota 30,nadrz sa musi udrziavat a pokial si neny co si neny skusena akvaristka tak tomu ze ty dlho vydrzia neverim"

To s tou zavojnatkou to je fakt nalez clovece, hlavne tie komentare su kvalitne :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jovan » Pon 19. Apr 2010 21:32:35

Ja napíšem čo som nestváral a nie že si myslím ale viem že je to hlúposť.

1,Nikdy som nedával na koniec hadice molitan,aby som si s nim aspoň čiastočne odstránil chlór :crazy:

2,Nikdy som neriešil bublinky idúce z filtra a nezamýšľal nad tým že prečo idú keď je nový molitan ,ale vypral ho riadne vo vodovodnej vode a potom v akváriu vytlačil z neho vzduch a pod vodou zložil-takto hneď pracoval celý objem molitanu a nečakal som ako taký tĺk kým prestanú :crazy:

3,Nikdy som si nemyslel,že po výmene vody tie bublinky na stenách nádrže /riasach/je chlór alebo kyslík.... :crazy:

4,Nikdy sa mi nová modrá hubka /filtrén/vo filtri nepáčil,pretože ak tam taký bol, bol takmer sterilný a robil vode skôr zle ako dobre :crazy:

5,...nemá to cenu.......................a ešte na záver nemyslel som si ,že sa doma môžu vylianuť komáre,ale môžu.
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Matej » Uto 20. Apr 2010 0:04:51

jovan píše:Ja napíšem čo som nestváral a nie že si myslím ale viem že je to hlúposť.

1,Nikdy som nedával na koniec hadice molitan,aby som si s nim aspoň čiastočne odstránil chlór :crazy:

2,Nikdy som neriešil bublinky idúce z filtra a nezamýšľal nad tým že prečo idú keď je nový molitan ,ale vypral ho riadne vo vodovodnej vode a potom v akváriu vytlačil z neho vzduch a pod vodou zložil-takto hneď pracoval celý objem molitanu a nečakal som ako taký tĺk kým prestanú :crazy:

3,Nikdy som si nemyslel,že po výmene vody tie bublinky na stenách nádrže /riasach/je chlór alebo kyslík.... :crazy:

4,Nikdy sa mi nová modrá hubka /filtrén/vo filtri nepáčil,pretože ak tam taký bol, bol takmer sterilný a robil vode skôr zle ako dobre :crazy:

5,...nemá to cenu.......................a ešte na záver nemyslel som si ,že sa doma môžu vylianuť komáre,ale môžu.

Hlupacik :)

Nezobrali ti ako dietatu oblubenu hracku nahodou? To zvykne v dospelosti sposobovat psychicke problemy ak sa to neriesi :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod jovan » Uto 20. Apr 2010 9:56:47

To matej
Mám taký pocit,že niekto tu asi potrebuje dostať po papuli takú riadnu,že by sa z toho zmotal.Si trápny s tým tvojim antagonizmom.Všetko čo píšeš je len tvoja reflexia,posledný krát Ti verejne radím,drž sa témy,neporušuj pravidlá,nenavážaj sa do mńa,v opačnom prípade budeš znášať následky,to mi ver.
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Matej » Uto 20. Apr 2010 10:05:47

jovan píše:To matej
Mám taký pocit,že niekto tu asi potrebuje dostať po papuli takú riadnu,že by sa z toho zmotal.Si trápny s tým tvojim antagonizmom.Všetko čo píšeš je len tvoja reflexia,posledný krát Ti verejne radím,drž sa témy,neporušuj pravidlá,nenavážaj sa do mńa,v opačnom prípade budeš znášať následky,to mi ver.

Pozri si o kusok vyssie co si napisal, kto sa do koho navazal a kto si z koho robil srandu, ty vrtas do kazdeho a ked ti to niekto vrati tak sa vyhrazas ... uzasne.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Rostratus » Uto 20. Apr 2010 13:11:36

Chlapi vykašlite sa na túto diskusiu, a vrátte sa naspäť k téme: Aké hlúposti ste stvárali
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Matej » Uto 20. Apr 2010 22:27:20

jovan píše:To matej

A este dodam, prave som sedel s kamaratkou z policie, ulozil som si screenshot tejto strany aj s tvojou vyhrazkou o fyzickom utoku, admin ma tvoju IP adresu ktoru na poziadanie policie musi vydat (cize si nemysli ze si anonymny), cize ak sa tvoje vyhrazanie bude opakovat, ocakavaj uniformovanu navstevu. Pekny den ti prajem a nabuduce si rozmysli co pises, vraj maju velmi radi utoky hrdinov co si myslia ze su na internete anonymni.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia