Akvárium 160 l

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Akvárium 160 l

Poslaťod Nicolas » Sob 15. Mar 2014 10:22:50

Dobrý deň.

Vedeli by ste mi pomôcť ide prerobiť akvárium idem kupovať malawi cichlidy . Aký filter mám dať , koľko rybičiek tam môžem dať , dekoráciu mám dať viac kamene alebo umelecké rastliny , teplota vody koľko by mala byt , čo im mám dávať jest . Ak ešte hlavné veci čo potrebujú malawi cichlidy prosím krátko napíšte . Ďakujem.
Nicolas

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Re: Akvárium 160 l

Poslaťod huhu » Sob 15. Mar 2014 14:45:05

Ahoj, tak najprv ti mapisem co prve som zistil ja :). Mas male avarko na malawi... Taze vacsina skusenych chalanov ti odporuci poobzerat sa po tanganike ;). Tak si najdi kus cas a hladaj v prispevkoch, vsetko je tu napisane. A urcite si najdes aj inspiraciu a pomaly ta to malawi prejde a oblubis si aj tanganiku :D
huhu

Images: 10
Has thanked: 9 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod simon » Sob 15. Mar 2014 17:23:04

Nicolas píše:Dobrý deň.

Vedeli by ste mi pomôcť ide prerobiť akvárium idem kupovať malawi cichlidy . Aký filter mám dať , koľko rybičiek tam môžem dať , dekoráciu mám dať viac kamene alebo umelecké rastliny , teplota vody koľko by mala byt , čo im mám dávať jest . Ak ešte hlavné veci čo potrebujú malawi cichlidy prosím krátko napíšte . Ďakujem.

Odporúčam kliknúť: Portál - Informácie - Zriaďovanie nádrže - str. 2 - Ako si splniť sen nového akvária. Tam nájdeš všetko potrebné. Skús to aj takto, lebo takéto otázky už boli veľa krát položené a veľa krát zodpovedanbé.
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Poslaťod Nicolas » Ned 16. Mar 2014 11:14:33

Dobre dakujem len ten filter neviem aky mam dat do akvarka
Nicolas

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod simon » Ned 16. Mar 2014 11:52:21

Nicolas píše:Dobrý deň.
Vedeli by ste mi pomôcť ide prerobiť akvárium idem kupovať malawi cichlidy .

Tak, ako už spomínal "huhu", na Malawi je to malý objem. Potrebujú veľa priestoru na plávanie. Vzhľadom na objem by som ja dal Tanganyiku, nejaký vnútorný filter, kamene, môže byť aj umelá rastlinka, ak si ju chceš dať na spestrenie, voda 24-28 °C, pre Afriku tvrdá voda-na to nezabudni, dobre prevzdušnenie a filtrovanie, neprerybniť.
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia