..no, takže celkom sranda... mladé sa tak zajtra rozplávajú.. akaru navyše som dal ujovi, celkom sa potešil.. sranda je celkom sledovať ak sa rodičia zmenia a poučia... prvý krát keď prišli o poter, tak k maškrtnej akare sa pridávali aj meeki.. teraz striedavo rodičia hliadkujú po akva a docielili že meeki sú v rohu pod kameňom a filtrom a keď sa vystrčia dostanú čo to preto ... dúfam že to zvládnu.. nie su dobité len terorizované... .. sranda, že dorsigerkám dajú pokoj (pokiaľ samozrejme nezablúdia veľmi blízko ) rovnako aj multispinose... uvidíme.... ..mám ešte jeden problém keď som dal nový filter JBL.. je hlučnejší a keď som pridal trochu vzduchu ešte viac (ale aj tak je na spanie trochu problematický) a keďže mám akva v synovej izba, vadí mu to pri spaní a vyťahuje mi ho zo zásuvky ... veľmi to vadí ?? (FAN2 beží aj v noci ale ten plánujem dať preč).. môže to tak fungovať ?? ..rozmýšľal som ešte nad takou vecou že tam dať časovač a na hodinku pokiaľ zaspáva že by to nešlo ? ( to sú problémy, čo ?? ) ..každopádne.. čím ďalej tým častejšie chodím k výčnelku na chodbe s metrom v ruke , kde som mám moje prvé dve akváriá kde som ja somár, prispôsoboval skrinky k 72 L akváriu ktoré som mal 15 rokov doma zaprášené a nepoužité.. no došiel som na to, že skrinku ktorú mám vyššiu skrátim a vystužím doložím jednu na ľavú stranu a bude sa mi tam dať taký rozmer že 1600 x 400 x 400.. ale to už bude na založenie inej témy (a vyžaduje si to trochu času a vhodné načasovanie (nech to prehrmí všetko a ešte niečo k tomu ..)
..no ostal som riadne postihnutí , hádam ma to neprejde