Akvatera Bratislava - 24.3.2013

Upútavky na rôzny akvaburzy, alebo výstavy, ktoré sa budú konať.

Akvatera Bratislava - 24.3.2013

Poslaťod jusko » Ned 24. Feb 2013 10:52:48

Prostredníctvom projektu
Kód: Vybrať všetko
http://www.akvatera.sk
pozývame širokú akvaristickú a teraristická verejnosť na medzinárodnú akvaristicko teraristickú burzu AkvaTera Bratislava, ktorá sa bude konať v Bratislavskej Petržalke, v nedeľu 24. marca 2013 vo veľkej sále Domu kultúry Zrkadlový Háj (Klub za Zrkadlom) na Rovniankovej 3.

Pre verejnosť bude otvorené od 9:00 do 14:00 hod. Návštevníci sa budú môcť stretnúť s akvaristami, teraristami, vymeniť si s nimi svoje skúsenosti, prípadne sa poradiť. Ďalej si budú môcť vybrať zo širokej ponuky teráriových živočíchov, teraristických produktov, akváriových rybiek, krevetiek, slimákov, vodných rastlín, značkových krmív, akvaristických prípravkov, medikamentov a techniky pre terárium a akvárium a pod.

Facebook:
Kód: Vybrať všetko
https://www.facebook.com/events/126039864229936/

Vstupné:
Deti do 6 rokov vstup zdarma
Zdravotne a telesne postihnutí vstup zdarma
Dospelí – 1,5 – €
Študenti, deti nad 6 rokov a dôchodci (nad 62 rokov) – 1,- €

Predávajúci (stôl ) – 4,- €
Objednávky predajných miest: akvarium@terarium.sk alebo 0948 040 351
GPS súradnice: 48.117209 – 17.110519
Deutsch:

Wir laden die Aquarien und Terrarien-Öffentlichkeit zu einer internationalen Auktion, die in Bratislava, Rovniankova 3, Petržalka Slowakei, am Sonntag, den 24. 3. 2013 in der großen Halle des Kulturhausesauses Zrkadlovy háj stattfindet. Ofnungszeiten fuer die Offentlichkeit sind von 9.00 bis 14.00 Uhr. Die Besucher können hier mit Aquaristen und Terarrristen treffen, sich einander dier Erfahrungen austauschen oder sich beraten. Es gigt hier eine umfangreiche Auswahl von Aquaristischen Lebewesen, Produkten, Fischen, Schnecken, Garnelen Wasserpflanzen, Markernährungen, Medikamenten und anderen Technik fuer´s Terarium und Aquarium.
Der Eintritt ist 1,5 €
Bestellungen senden an:
akvarium@terarium.sk,
GPS-Koordinaten: 48.117209 – 17.110519
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Reklama

Re: Akvatera Bratislava - 24.3.2013

Poslaťod jusko » Ned 24. Feb 2013 10:55:20

Na burzu prinesiem:

Africké cichlidy z jazera Tanganyika + Ancistrus :

- Tropheu Bemba
- Tropheus Kiriza
- Tropheus Bulupoint
- Julidochromis Dickfeldi
- Julidochromis Marlieri
+
- Ancistrus sp.
- Ancistrus sp.Gold
- Ancistrus sp.Gold Long Fin
- Ancistrus sp.Brown – LDA 16
- Ancistrus sp.Brown – LDA 16 Long Fin
+
- Cyphotilapia Fontosa Kigoma –3,5 - 4cm – 11 kusov - NA OBJEDNÁVKU po telefonickom dohovore !
0907783413
www.cichlidjusko.sk
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 24. Mar 2013 22:55:12

Akvatera nesklamala .....

Bol som tam posledný krát .... škoda tej zrušenej v Ružinove ....
Najskôr niet kde zaparkovať ...... Petržalka dalo sa to čakať
super vymyslený predaj vstupeniek rovno pred dverami kediaľ sa vchádzalo ale aj vychádzalo - 100 bodov
ak sa robia dve veci naraz potom to tak aj vyzerá ... myslím si aby som bol spravodliví tak Tera im vyšla toho tam bolo dosť aj na dobrom mieste - bol tam proste priestor .... tak som aspoň poukazoval dcérke rôzne živočíchy a to za euro pade, taky výber nie ani v Bratislavskej ZOO a za takú cenu :-D :-D
Akva .....
opäť namačknutý v uličke kadiaľ sa nedalo ani prejsť .... ryby nič moc POZOR výnimka hneď prví stánok Jusko, pristavil som sa tam osobne ich nepoznám tak sme sa len s dcérkou zabávali na myškách ktorý kupujúci oslovovali jazismaria ...
ostatné nič moc gupky, neonky, mečuňky ..... akurát krmivo som kúpil
v jednom stanku ryby hneď zabalené v sáčku ....
fotky nemám nebral som foťák sorry
ešte jedna vec čo som si všimol - nedalo sa (beriem že predaj rýb nie je dvakrát výnosný) ale niektorý tam mali tak polepené tie sklenené mini AQ silikónom kade tade až som sa bál na to pozrieť či sa to nerozpadne .... veď aj toto predáva ... a dnes už nie je problém z plastovými nadobkamy ...

no nič vidíme sa v Ružinove len si musíme počkať tam je to kvalitnejšie rozhodne
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod jusko » Pon 25. Mar 2013 12:50:08

Rasto_2001 píše:Akvatera nesklamala .....

Bol som tam posledný krát .... škoda tej zrušenej v Ružinove ....
Najskôr niet kde zaparkovať ...... Petržalka dalo sa to čakať
super vymyslený predaj vstupeniek rovno pred dverami kediaľ sa vchádzalo ale aj vychádzalo - 100 bodov
ak sa robia dve veci naraz potom to tak aj vyzerá ... myslím si aby som bol spravodliví tak Tera im vyšla toho tam bolo dosť aj na dobrom mieste - bol tam proste priestor .... tak som aspoň poukazoval dcérke rôzne živočíchy a to za euro pade, taky výber nie ani v Bratislavskej ZOO a za takú cenu :-D :-D
Akva .....
opäť namačknutý v uličke kadiaľ sa nedalo ani prejsť .... ryby nič moc POZOR výnimka hneď prví stánok Jusko, pristavil som sa tam osobne ich nepoznám tak sme sa len s dcérkou zabávali na myškách ktorý kupujúci oslovovali jazismaria ...
ostatné nič moc gupky, neonky, mečuňky ..... akurát krmivo som kúpil
v jednom stanku ryby hneď zabalené v sáčku ....
fotky nemám nebral som foťák sorry
ešte jedna vec čo som si všimol - nedalo sa (beriem že predaj rýb nie je dvakrát výnosný) ale niektorý tam mali tak polepené tie sklenené mini AQ silikónom kade tade až som sa bál na to pozrieť či sa to nerozpadne .... veď aj toto predáva ... a dnes už nie je problém z plastovými nadobkamy ...

no nič vidíme sa v Ružinove len si musíme počkať tam je to kvalitnejšie rozhodne

Ktorý si bol? Tam bolo viacej chlapov s deckami - mal si sa mi pripomenúť - synové mastomyši robili s ľudmi divy.
Mne osobne sa burza páčila - okolo 12:00 už som mal skoro všetko vypredané - rozprával som sa s organizátorom / je to dobrý kamoš / - takéto burzy nieje ľahké organizovať - 100 ľudí, 100 chutí - buďme radi, že sa toho niekto ujal. K tovaru sa nevyjadrujem, len ľutujem, že som toho ešte nezobral z domu viac - Tropheusy išli na dračku.
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Rasto_2001 » Pon 25. Mar 2013 14:16:03

OK nabudúce sa ozvem.
ja som tam bol okolo 9 30, nemyslím si že si ma budeš pamätať bolo tam veľa ľudí (chlapík okuliare krátke čierne vlasi, dievčatko špinavý blond 2,5 roka celí čas na rukách :-D :-D
tak to je super že sa ti to tam podarilo predať takmer všetko, to čo som ja zháňal nemali a mám pocit že ty to nemáš štandardne v ponuke (labidochromis caeruleus yellow a Pseudotropheus socolofi)
je mi jasne že niečo také zorganizovať nie je hračka, ty si mal ešte dobru polohu ale tý čo boli ďalej od teba a tie stoly za tebou .... mačkanica v tom to ma Ružinov na vrch...
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod jusko » Pon 25. Mar 2013 16:07:59

Bohužiaľ - nepamatám si Ťa.
Tieto ryby budem mať mladé až na jeseň - síce som veľkú chovňu s Malawi zrušil akurát takto pred rokom, ale teraz som robil u syna 528 L Malawi a nakúpili sme u Foťka kvalitný základ šiestych najbežnejších a farebne najzaujímavejších druhov Malawi.
Stojan a akváriá už sú nakúpené, tak potom už budem mať na burze 16 akva.
Tu je video tých Malawi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=90gCX1S-2V4[/youtube]
Obrázok užívateľa
jusko

Späť na Akva burzy, akva výstavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia