Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod jovan » Štv 31. Dec 2009 20:16:28

Pre mefista :clap:

... A úroveň Tvojej tvojej prezentácie hovorí sama za seba ... :ne

1,Zato tá tvoja je úžastná.Ja sa cudzím perím nechválim a v cirkuse som neúčinkoval,takže .... :sun .
2,Vajce ide učiť a kritizovať sliepku. :chuckle
3,Píš len o veciach ktoré máš osobne vyskúšané a 100% preverené a potom budeš možno niekedy na tomto fóre užitočný.
4,Zvoľ si v compe kontrolu gramatiky ,ak ju neovládaš.
5,Ak ťa bude akvaristika živiť a tvoju rodinu tiež,potom ma môžeš kritizovať.Ok?
6,Všetko dobré v novom roku,a veĺa plodných príspevkov.
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod jovan » Pia 01. Jan 2010 15:20:49

PS : Nikdy sa nebudem živiť rybami , na to ich mám moc rád...

Tak túto vetu treba nominovať za blbosť roka 2009. :yes
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Junaksk » Pia 01. Jan 2010 18:29:05

ani u mna to nebude pravdepodobne hlavny zarobok ja sa ucim chovat cichlidy lebo ma fascinuje ich sposob zivota, povaha, farebnost, spravanie ...... a hlavne ma to bavi (davam za pravdu jancibiemu a mefistovi) budem rad ked sa mi podari niekedy odchovat nejake cichlidky tak mlade ak budu tak co snimi ? asi ich predam to dam za pravdu jovanovi ale necakam s toho velky zisk urcite na tom prerobim ale co uz budem rad ze sa mi daco podarilo odchovat. mozno nie som nejaky v velky akvarista ale v chemii sa mozno vyznam viac preto ma pred casom vytacalo trosku jak reagoval jovan na moje prispevky mohol by trosku zmiernit stil pisania odpovedi teraz si nechcem postvat nikoho proti sebe ale to je moj nazor. napr jak admin vzdy odpisuje objektivne a hlavne neurazlivo a bez posmechu aj ked sa pyatm povedzme ja alebo niekto iny na uplnu banalitu( blbost )
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod jovan » Pia 01. Jan 2010 20:04:40

jancibie píše:A co je na tom nazore take zle? Ten kto sa zivi chovom ryb, casto je fascinovany len peniazmi,ktore moze pri tom zarobit.

Ten kto z rybami začínal kôli kšeftu,nikdy na tom nezarobil,a ani nezarobí.Môj koníček prerástol do mojej práce,a to tvrdou cestou.Ja som mal uši vždy nastražené a nikdy som nikoho nekopíroval,vždy som všetko najskôr vyskúšal...Veĺakrát to boli polopravdy,fámy a mýtusy.Dnes si väčšina hobby akvaristov mysli,že zozbiera vedomosti hneď a rýchlo na nete,ale to je veĺký omyl.Každý racionálny chovateľ neprezradí návod na zmrzlinu,aj keď ju momentálne neje.Že čo je na tom názore zlé?No asi to,že bez chovaťeľov by tie ryby asi v tých akváriách neplávali.Plávali by tam len ryby z prírody.Mimochodom,udržať rybu pri živote dokáže aj dieťa.Ale rozmnožiť to už je iná vec.A ďalšou a najdôležitejšou vecou je rybu odchovať a tým nepodporiť odchyt .....ale to už je iná téma.
Ale keď niekto tu na fóre začne tárať nezmysly,chytať za slovíčka,myslím že je na mieste ho poopraviť,čoho výsledkom nie je vecné oponovanie na tému,ale na osobu.Ak niekto zareaguje nie na názor ,ale na osobu a ešte dehonostujúcim spôsobom je prirodzená reakcia každého zdravého jedinca reagovať protiútokom.Stáva sa to, a nielen na tomto fóre akýmsi národným športom.
Myslím ,že sa treba nad tým zamyslieť a pouvažovať o tom.Netrvrdím že sa ja už nemám čo učiť,ale začínajúci akvarista som bol pre 20timi rokmi :think

Na rozdiel od ludi, ktori maju akvaristiku ako konicek....[/quote]Na toto môžem povedať len toto:S týmito ľudmi by síce kšeft išiel,ale len dočasne,kym by nebolo všetko vydrancované.Treba si postaviť ciele vyššie .

A ešte jedna vec : každý jeden mladý akvarista,ktorý niečo dosiahol v odchove prvý krát,a začal priberať nádrže,a mal teda aj prvé úspechy,na 100% zatúžil aby sa to stalo jeho zamestnaním.Kto tvrdí opak ten klame!
Naposledy upravil jovan dňa Pia 01. Jan 2010 23:35:20, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Rostratus » Pia 01. Jan 2010 20:26:17

Budem sa opakovať ale zbytočne tu vznikajú spory len kôli tomu, že každý má "svoje" skúsenosti s chovom rýb. Ako ste už písali je na mieste niekoho poopraviť, alebo mu napísať, že "ja to robím inak" a mne to tiež funguje a pod. Načo tie zbytočné urážky? Fórum je o vymieňaní skúseností, názorov a pod. Ale za to, že ja mám 3x väčší filter ako väčšina z vás tak nebude každého urážať, že má len prdítko" To bol len taký malý príklad.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Junaksk » Pia 01. Jan 2010 21:18:19

na margo jovana:
iste s tym suhlasim s tou druhou castou ze kazdy potom ked uz ma ryby a nema na to priestory tak ich musi dat prec a aj chce za to nieco ale ja nepocitam alebo sa nezamyslam ze to bude moj primarny zdroj penazi ak sa podari nieco budem rad ak nie neskoncim s tym len koli tomu ze sa nic nepodarilo do dvoch rokov ale budem skusat dalej

na margo admina:
nieco podone som chcel aj ja povedat ale mozno som to nenapisal presne tak ako som mal, ale na nenapadanie treba dvoch alebo viacerych ....

dufam ze ma chapete co chcem povedat( ak som urazail niekoho tak sa ospravedlnujem nebol to zamer )
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod jovan » Pia 01. Jan 2010 22:16:13

Takže aby bolo všetko jasné:
Pre mefisto...Ano odchovávam niekoľko tisíc rýb mesačne.Ak by si si to prezrel dostatočne, tak by si to pochopil.Teraz aj ľutujem že som vôbec niečo začal pretože to odventilovavanie-no nemám nič iné na robote.
Asi si bol veĺmi úspešný keď píšeš kde si všade robil,koĺko si toho mal....Vieš mňa to vôbec nezaujíma,to je tvoj problém.Keď tu trieskaš nezmysly
o gibicepsoch že stoja 5czk,o PetreAque zase len nezmzsly ,tak neviem kto tu robí zo seba borca.To že máš štyri nádrže svedčí asi o tvojej schopnosti peniaze investovať.Je nemám potrebu a ani ju nikdy nebudem mať sa niekde verejne odventilovávať,na to sú taký ako ty.Končím túto debatu nemá to zmysel,je to boj z veternými mlynmy.Chovaj pre mňa aj Kosatku alebo tuleňa ale neklam verejnosť.

To, že mňa dokáže uživiť 6000l vody je moja vec,Tí čo majú 10 000l a viac nie sú chovatelia, ale priekupníci a to je rozdiel.Keby si bol v obraze tak by si to vedel.
Naposledy upravil jovan dňa Pia 01. Jan 2010 23:36:39, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod jovan » Pia 01. Jan 2010 22:29:31

jancibie píše:
jovan píše:Takže aby bolo všetkým jasné:

Jancibe-prekontroluj si prosím svoje peíspevky.Je to tam,neviem prečo nevieš kde čo píšeš.

Pre mefisto...Ano odchovávam niekoľko tisíc rýb mesačne.Ak by si si to prezrel dostatočne, tak by si to pochopil.Teraz aj ľutujem že som vôbec niečo začal pretože to odventilovavanie-no nemám nič iné na robote.
Asi si bol veĺmi úspešný keď píšeš kde si všade robil,koĺko si toho mal....Vieš mňa to vôbec nezaujíma,to je tvoj problém.Keď tu trieskaš nezmysly
o gibicepsoch že stoja 5czk,o PetreAque zase len nezmzsly ,tak neviem kto tu robí zo seba borca.To že máš štyri nádrže svedčí asi o tvojej schopnosti peniaze investovať.Je nemám potrebu a ani ju nikdy nebudem mať sa niekde verejne odventilovávať,na to sú taký ako ty.Končím túto debatu nemá to zmysel,je to boj z veternými mlynmy.Chovaj pre mňa aj Kosatku alebo tuleňa ale neklam verejnosť.

To, že mňa dokáže uživiť 6000l vody je moja vec,Tí čo majú 10 000l a viac nie sú chovatelia, ale priekupníci a to je rozdiel.Keby si bol v obraze tak by si to vedel.

Ako pozeram,tak pozeram,nic take som nikdy nenapisal :D

tu je link viewtopic.php?f=25&t=147&start=40
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod jovan » Pia 01. Jan 2010 22:42:18

[quote="jancibie"]A co je na tom nazore take zle? Ten kto sa zivi chovom ryb, casto je fascinovany len peniazmi,ktore moze pri tom zarobit.
Na rozdiel od ludi, ktori maju akvaristiku ako konicek..... toto som napisal

Ten kto z rybami začínal kôli kšeftu,nikdy na tom nezarobil,a ani nezarobí.Môj koníček prerástol do mojej práce,a to tvrdou cestou.Ja som mal uši vždy nastražené a nikdy som nikoho nekopíroval,vždy som všetko najskôr vyskúšal...Veĺakrát to boli polopravdy,fámy a mýtusy.Dnes si väčšina hobby akvaristov mysli,že zozbiera vedomosti hneď a rýchlo na nete,ale to je veĺký omyl.Každý racionálny chovateľ neprezradí návod na zmrzlinu,aj keď ju momentálne neje.Že čo je na tom názore zlé?No asi to,že bez chovaťeľov by tie ryby asi v tých akváriách neplávali.Plávali by tam len ryby z prírody.Mimochodom,udržať rybu pri živote dokáže aj dieťa.Ale rozmnožiť to už je iná vec.A ďalšou a najdôležitejšou vecou je rybu odchovať a tým nepodporiť odchyt .....ale to už je iná téma.
Ale keď niekto tu na fóre začne tárať nezmysly,chytať za slovíčka,myslím že je na mieste ho poopraviť,čoho výsledkom nie je vecné oponovanie na tému,ale na osobu.Ak niekto zareaguje nie na názor ,ale na osobu a ešte dehonostujúcim spôsobom je prirodzená reakcia každého zdravého jedinca reagovať protiútokom.Stáva sa to, a nielen na tomto fóre akýmsi národným športom.
Myslím ,že sa treba nad tým zamyslieť a pouvažovať o tom.Netrvrdím že sa ja už nemám čo učiť,ale začínajúci akvarista som bol pre 20timi rokmi :think
Naposledy upravil jovan dňa Pia 01. Jan 2010 23:30:06, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Aldebaran » Pia 01. Jan 2010 23:13:13

myslim, ze viem kde je problme medzi jovanom a jancibe. jovan totoiz zrejme niekde omylom zmazal zatvorku alebo co pri citovani a tym padom jedho odpoved na janciho post sa vo fore zobrazila pod hlavickou citatu jancibe-ho.

Janci napisal len tie prve dva riadky, ten zbytok je jovanova odpoved. A jovan si asi nevsimol, ze to vsetko hodil do jednej zatvorky "quote" a preto sa to zobrazilo akoby to cele napisal janci.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia