jancibie píše:Inak Stevo,tie flowerhorny sa moc nevydarili,mám tie isté ako ty,ale nie sú to dokonalé ryby,pravdaže mám na mysli stavbu tela.Môj samec je viac do modra.
No áno, máš pravdu.. Ako som ti vtedy spomínal (myslím), chlapík vravel, že to bol import a objednávali tie lacnejšie "Bčkové" flowerhorny.. Ale tak vtedy to bola rarita a ja som z nich bol nadšený..
Mal som tuším 10ks a vznikli mi z toho 3 farebné varianty. Jeden bol albín (alebo ako to niekto nazýva - golden base) jeden je takýto červený ako vyššie na fotkách a ostatné boli niečo také ako máš ty.. Niečo som daroval, niečo mi zabili a nechal som si 3 ks. Tento červený je posledný (ak nerátam jednu samicu z vl. odchovu, ktorá mi zostala..). Tie modré mi pošli na "vytlačené oči", neviem aké máš s nimi ty skúsenosti, ale sem tam chytali hexamitu a z ničoho nič im vytlačilo oči.. Jedného sa mi z toho podarilo dostať, ale potom sa to opakovalo.. Tento červený je v pohode, nemá takéto problémy. Ja som rád, že už ich nemám, boli to drzé veľké pažravce a zaberali vodu (pre mňa) krajším rybám..
Už ich nebudem chovať..
Pripájam staršiu foto jedného z "modrých":