Dravé americké cichlidy 330L

Diskusia o cichlidách z Južnej Ameriky

Re: Dravé americké cichlidy 330L

Poslaťod Gregor » Uto 19. Jún 2012 23:06:28

zdras jasne ryby sa pretriedia casom fotky boli fotene nokiou e5-00 pretoze mam fotak v servise:( nevadi. a jasne rad by som sa naucil on nejakych machrov tu na poprtali ktori fotia ryby nejake triky zrkadlovkou fotit ryby bez odblesku len cito obraz aryby. je tu ktosi taky?
Obrázok užívateľa
Gregor

Images: 19
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod nobody » Str 20. Jún 2012 19:42:14

ja som taky isty pripad ako ty. tiez potrebujem vediet ako vlastne mam fotit ryby :lol:
a v principe co najrychlejsie a najlepsie lebo nemam na to cas a ked sa nahodou najde tak zistim ze som v tom nemozny tak skoro ani nefotim :)
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Poslaťod Gregor » Štv 21. Jún 2012 6:43:22

nobody píše:ja som taky isty pripad ako ty. tiez potrebujem vediet ako vlastne mam fotit ryby :lol:
a v principe co najrychlejsie a najlepsie lebo nemam na to cas a ked sa nahodou najde tak zistim ze som v tom nemozny tak skoro ani nefotim :)

vsak to strasne ma to stve ale bol som rad ze ze sa mi vobec podarilo rie managuejky pofotit ked sa mi tam ten parik pripravoval na vyhradenie teritoria a miesta vyteru:D pekny podivana.
veru rad by som tu spoznal niekoho kto ma skusenostin s fotenim akvarii tak ze zachtava visto len rybku a nie je tam ten blesk alebo podobne zbytocnosti.
Obrázok užívateľa
Gregor

Poslaťod Gregor » Štv 21. Jún 2012 6:49:15

[quote="Walcott"]
kukal som to tvoje akncikovske akvarium musim uznat sanka dole a vsetky palce hore pretoze nikdy by som si nebol pomyslel ze sa da amerika urobit z kamenov a vynine tak nadherne. krasne akvarium a jasne rybky casom pretiredil pretoze moje occetusy su uz teraz aspon tie mensie terorizovane od managujeok a neviem co stym rad by som si ich nechal ale dalej to asi nepojde mam este volne200l akvarko a chel by som tam spravit nejake male upravy podobne tym tvojim lebo si ma inspiroval s tymi kancikmi. nejake tie4nigro fasicatusy m,am 1samec 3samice a planujem ste siici a nigrofasicatusy spolocna nadrz. kedysi som mal dosplene jedince to bola moja prva skusenost s amerikou albini nigrodas. a tie ryby malicca15cm a spokojne si zili s 150l akvarku a aj sa vytierali. ty si asi odbornik na kancikov tak ta ziadam o radu.
Obrázok užívateľa
Gregor

Poslaťod Walcott » Sob 23. Jún 2012 13:31:47

Ahoj vďaka, čoskoro to bude vyzerať ešte lepšie chystám sa pohľadať nejaké veľké rozvetvené korene, aby som vyplnil aj hornú polovicu akva. Riediť sa bude a možno už čoskoro, teda aspoň z octofasciatov určite, potom by som tam rád doplnil ešte nejaký iný druh to sa ešte uvidí.

Čo sa týka fotenia, na to je tu majster Stiff, jeho fotky sú nádherné, nechápem ako sa to dá tak nafotiť, určite k tomu treba aj adekvátne vybavenie. Ja fotím tiež len mobilom :D
Obrázok užívateľa
Walcott

Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

Predchádzajúci

Späť na Juhoamerické cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia