terrible píše:Matej píše:Az tento tvoj prispevok mi pripomenul ako davno som tu nebol a nieco nenapisal
Vseobecny trend na webe je k jednoduchosti, hodit obrazok a zdielat ho, dat par debilnych komentarov ... asi treba nejaky update a zapracovat socialne siete, facebook "like" a podobne ... komunity ziju, existuju a su potrebne len sa meni forma.
Ja som rád, že toto je ešte stále jedna z mála stránok, ktorá ma neotravuje facebookom a jeho lajkami a nutnosti konta na FB ak chceš pridať príspevok, takže prosím aj ja, týmto smerom sa radšej neuberajme. Za pochopenie ďakujem.
A pre admina: fórum stále zmysel má, možno teraz má trošku "uhorkovú sezónu", ale zasa sa časom nájde nejaká zaujímavá téma takže ja by som sa toho nebál, pre mňa je to stále zaujímavý web.
Matej píše:terrible píše:Matej píše:Az tento tvoj prispevok mi pripomenul ako davno som tu nebol a nieco nenapisal
Vseobecny trend na webe je k jednoduchosti, hodit obrazok a zdielat ho, dat par debilnych komentarov ... asi treba nejaky update a zapracovat socialne siete, facebook "like" a podobne ... komunity ziju, existuju a su potrebne len sa meni forma.
Ja som rád, že toto je ešte stále jedna z mála stránok, ktorá ma neotravuje facebookom a jeho lajkami a nutnosti konta na FB ak chceš pridať príspevok, takže prosím aj ja, týmto smerom sa radšej neuberajme. Za pochopenie ďakujem.
A pre admina: fórum stále zmysel má, možno teraz má trošku "uhorkovú sezónu", ale zasa sa časom nájde nejaká zaujímavá téma takže ja by som sa toho nebál, pre mňa je to stále zaujímavý web.
Ja ta chapem, len doba je proste taka aka je. Vyvoj smeruje k socialnym sietam a klasicke fora su na ustupe. Mozeme sa tu tvarit ako geroji a potom pozerat ako prispevkov zo dna na den ubuda alebo sa prisposobit. Facebook, twiter a vsetky dalsie siete ponukaju moznosti ako ich zapojit do stranky, registracia je mozna cez nich aj separatne, nikto nikoho nemusi nutit len do FB loginu. Kazdopadne to ma svoj prinos, pekny "lajk" na profile nejakeho cloveka ktory ma vela priatelov proste prinesie navstevnikov nech sa uz na to pozeras ako chces Tiez som v urcitej dobe odmietal facebook ako vec ktoru nepotrebujem a nechcem tam byt, takisto moj otec bol presvedceny ze ten pocitac mi este netreba a jemu zase mama nechcela dovlit kupit si platnu The Beatles ... proste sa to stale meni.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 37 hostia