za mna - nemusis sa ospravedlnovat, nikto uceny z neba nespadol..akurat ked uz dostanes odpoved, tak mas dalsie a niekedy az zbytocne otazky. mne ide takisto len o ryby a trochu aj o tvoje pohodlie - preto som ti radil nakoniec externy f. casom asi pochopis zmysel niektorych rad aj sam, na zaklade vlastnej skusenosti. nikto nerozumie vsetkemu a snad si sa trochu posunul dalej. drzim palce. inac TV - staci si nejaky vyhliadnut a pockat 2 mesiace kym bude stary a lacny .
Uvidim ako sa im bude darit tym mojim a na leto by som chcel kupit 800-1000l chcem ho zamontovat do baroveho pultu ktory oddeluje kuchynu od obyvacky a tam kupim urcite externy....A k tym Tv od januara isli hore ceny teda podla toho aku kvalitu pozeras ale to asi sem do tohto fora nepatri
800 - 1000 l ? tak tam potom rovno planuj skleneny prepadovy.. ale kym zacnes davat otazky, najprv si postuduj, pogugli, precitaj co to je a ako to funguje. pozeram tesla rubin color najvyssi cas si kupit nejaky ten plosky uz..
Nech sa ti darí. A vôbec sa neospravedlňuj, každý raz začínal. Lepšie sa spýtať na radu vopred, ako najskôr urobiť chyby a pýtať sa až potom ako ich napraviť.