ja som nepreplachoval...lebo potom mokry piesok davat na pozadie nic moc, a zase cakat kym uschne...sak ide to do epoxidu aj tak potom to budes oplachovat...
Jasne mas pravdu,len radsej sa opytam ako 2x robit nie?nie male hodiny si uz stravil pri tomto pozadi..mimochodom dnes som ho natrel balakrylom uni matny hnedy a krije pekne tak asi zajtra uz idem na epox
hej hej presne ten som pouzil aj ja,dal som prvy nater bala uni mat hnedy a jednu vrstvu epo plus posip pieskom co som kupil v mountfilde a co ja viem moc to neprekrylo,sice je pravda ze to je len prva vrstva.Este k tej technickej komore,kludne mozem dat vedla seba ohrievas a interny filter?nic sa nesta bude ten ohrievac aj tak zohrievat vodu?
To trochu potrva kym to chyti smrnc. Poriadne to zasyp, popritlacaj a zajtra to zosypes z toho. Okolo ohrievaca musi prudit voda, cize ked bude pri filtry tak neni o com, nie?
Afrika PH 7,8 -8,4 Uhličitanová tvrdosť 10 -20 dKH Celková tvrdosť 8 -22 NO 2 - nemerateľné ak ti stupne čo i len na 0,1-0,2 je to problém NO 3 do max 30 -50mg/L CO2 nemá význam pri vysokom PH a vysokom KH je CO2 nízke (Tillamova tabuľka)