Boris4 píše:ja mám JBL easy test 5v1..ale ak treba ja kúpim dajaký lepší test daj dajaký príklad ktorý je dobrý a overený? teraz som meral a hodnoty sú nalsedovné no3 25, no2 0, GH 7, KH 5, PH 7,5.
kofola píše:Ano Stiff v tomto mas pravdu, ze by uhyn bol podstatne rychlejsi...
kofola píše:...Boris, neskusal si kontaktovat uzivatela s nickom Pietro? Mozno on by nam pomohol.
stiff píše:kofola píše:Ano Stiff v tomto mas pravdu, ze by uhyn bol podstatne rychlejsi...
Hej? Mám pravdu? No vidíš... a načo mu tam potom píšeš tie serepetičky o NO2 testoch a otrave?kofola píše:...Boris, neskusal si kontaktovat uzivatela s nickom Pietro? Mozno on by nam pomohol.
A myslíš, že pán doktor mu tu čo napíše? Bude sa tak isto strapňovať ako teraz ja... Bez rozboru na veterine mu vysype X možných príčin, čo by to asi mohlo byť... Keby Boris odparazitoval a nepomohlo by, potom by sa dalo ísť ďalej. Ale on nerobí nič, čiže stojíme . Možností je veľa, ale kým ich nezačne vylučovať, alebo nespraví rozbor, budeme len tipovať a to všetci, aj s "p. doktorom" na čele. Či sa ti to páči, alebo nie, Kofolka..
Boris4 píše:Ja by som aj urobil ale neviem nikde zohnat tremazol 100ml lebo 25ml je pre mna malo kedze potrebujem aspon na tri davky,mam ho objednany ale zatial nemaju na sklade,mozno az v piatok bude? takze musim cakat, ale niektore chore cichlidy asi 10kusov som odchytil do maleho akva a tam menim vodu samozrejme odstatu aspon pol hodinu kvoli chloru,no uvidim ci sa im polepsi ale ak je to parazitom tak je to zbytocne a pomoze tremazol skusal som aj esha2000 ale nepohlo zatial...
Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia