Zapodielat sa myslienkou o malawi ci tanganike ?

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Zapodielat sa myslienkou o malawi ci tanganike ?

Poslaťod uzivatel » Štv 06. Okt 2011 21:48:46

dost uvazujem .. o napusteni 112L nadrze a rozmyslam o malawi alebo tanganike

aky druh cichlid do tohto akvaria by ste mi poradili ?? a v akom zlozeni naj nejake male cichlidy ak vobec sa s touto myslienkou zapodielat . čo radite ??
uzivatel

Images: 3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Reklama

Re: Zapodielat sa myslienkou o malawi ci tanganike ?

Poslaťod Nawi » Štv 06. Okt 2011 22:16:18

zisli by sa rozmery aqua.ja by som do toho dal nejake lamprologusy,jeden par nejakych julidiek alebo neolamprologusou,cize urcite nejaku tanganyiku,no rozhodnutie je na tebe
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod uzivatel » Štv 06. Okt 2011 22:32:40

rozmery boli dane uz v inej teme akva ma rozmer ,, 25 cm hlbka 55 cm vyska a 80 cm sirka ... v osobnom albume urcite je i fotto ,,
uvaha o prechode je preto lebo sa mi dari len s chovom ryb no nedari sa mi s rastllinkami preto riesim zmenu
uzivatel

Images: 3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod Nawi » Štv 06. Okt 2011 22:52:19

no rastlinam sa ani mne nikdy velmi nedarilo,teda okrem machu toho bolo vzdy kopa.tie rozmery su dost na prt,no nejaka skupina snekacou(napr.neolamprologus multifasciatus)to by mohlo fungovat,no zase to bude mozno pre teba nevyrazna osadka no aj tieto drobce su svojim sposobom zivota velkmi zaujimavy(najme pri bagrovani,je strasne zaujimave ako vedia prebagrovat dno aqua) :crazy: drzim palce pri vybere osadky
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod Rado » Pia 07. Okt 2011 5:48:37

[quote="uzivatel"]dost uvazujem .. o napusteni 112L nadrze a rozmyslam o malawi alebo tanganike

aky druh cichlid do tohto akvaria by ste mi poradili ?? a v akom zlozeni naj nejake male cichlidy ak vobec sa s touto myslienkou zapodielat . čo radite ??[/quote]
Ja by som ti odporučil začať novou náržou, Pigeon ti už napísal čo by som tam dal aj ja. Inak sa s tou myšlienkou radšej nezaoberaj, tvoji chovanci by sa v tom mini mohli trápiť.Potom, ak budeš mať nové akva, pokračuj vodou primerane tvrdou - čo si sa tu určite dočítal a vymeň ten šutrový štrk čo tam máš. V úvode asi takto. Zvyšok je na tebe. Tak do toho!
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 31 hostia