Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod IMO F. » Pia 12. Aug 2011 13:05:55

11.8.2011 roku pane sme sa dohodli ze ja sa uz nebudem branit tvojim invektivama a ze ty sa nebudes do mna nanasat.
vid tu
moja otazka
------------------------
OK dohodneme sa takto. Ked si nebudes uz o mna pri kazdej prilezitosti otierat hubu tak ja uz nebudem reagovat na tvoje invektiva.
OK :hand
-----------------------

toto si mi zaslal
:hand Ok. To by sme mali skočiť kdesi na kafféééé. Ani to nebolelo. :think
------------------------
o malu chvilku si napisal na moju adresu
Myslím si, že som aj tak veľa ustúpil keď si spomeniem na minulosť, až mi je to smiešne, že som mu dal "toľko" priestoru za to všetko z jeho strany.
------------------------
a dalsie tvoje nezaujate nekonfliktne prispevky na moju adresu
O tých príspevkoch by som pomlčal... veď keď tu istý čas písal, tak neporadil nič len sa pochválil čo chová, čo má v ponuke atď....

( inak pre tvoju informaciu pre cichlidportal som nedal ani jeden prispevok lebo som nemoho. Ani jeden !!! Zavadzas ludi. Totizto neustale si mi zamedzoval pristup. !!! ) :bandit

Fuljer
IMO F.

Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod Rostratus » Pia 12. Aug 2011 20:07:26

To som odpisoval Jovanovi a ty neustále spamuješ svoje priezvisko-obchodné meno. Písal si ešte pradávno na TheCichlid.com, kde som ti to dovolil a využil si situáciu a pri každej príležitosti si hodil link na svoju web... a rada žiadna. Prečo sa chceš za každú cenu vraciať do minulosti?

Ako som napísal predtým dostal si teraz "ďalšiu z ďalších" príležitostí sa prejaviť. Si odbanovaný, môžeš písať, ale tvoje "obchodné meno" zostane zatiaľ cenzurované. Takže ak máš záujem môžeš radiť, ale určite nie tvojím štýlom ako používaš na iných fórach a predtým aj na TheCichlid.com. Rozumieme si? Podpis nepotrebuješ, nepoužíva ho nikto a podľa tvojho nicku a profilu každý vie o koho sa jedná. A pekný "podpis s fan rankom" môžeš získať prispievaním do fóra. Ale to vieš, portál máš prelúskaný zo všetkých strán. V podstate neviem čo ešte odo mňa potrebuješ.

P.S.: Ja si nepotrebujem dokazovať kto má väčšieho, len sú tu určité pravidlá, ktoré všetci dodržujú, tak ich dodžuj aj ty. Túto diskusiu presúvam do témy, kde patrí.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod petokalo » Sob 13. Aug 2011 5:08:58

admim a ostatny clenovia si tu mozu robit reklami a pod kazdy prispevok si davaju svoju internetovu adresu ako je napr.stiff,kofola,jusko samozrejme aj ty tak preco nie aj imrro fuljerr
petokalo

Poslaťod stiff » Sob 13. Aug 2011 7:12:44

petokalo píše:admim a ostatny clenovia si tu mozu robit reklami a pod kazdy prispevok si davaju svoju internetovu adresu ako je napr.stiff,kofola,jusko samozrejme aj ty tak preco nie aj imrro fuljerr

stiff je sponzor portálu - tj zaplatil a nie raz. To len tak na margo, aj pre tých, čo im to "slabšie páli". Pochopil si? Ak nie, stačí povedať, dodatočne vysvetlím.. :makeup Vieš, normálne to funguje tak, že ak chceš nejakú službu, mal by si sa spýtať na cenu. Tj niečo za niečo. Ak sa živíš týmto odvetvím, tvoja web, meno, atď je v podstate reklama. Teraz si predstav, že by si sa dajme tomu 3 roky babral dennodenne za PC s kadejakými starosťami ohľadne fóra, vírusov, platieb atď a potom by som prišiel ja a takým "prinajmenšom zvláštnym" spôsobom by som ti povedal:

Hej!, ja si chcem písať čo si budem chcieť písať na tomto portáli, lebo dnes je demokracia. Odbanuj ma, a odcenzúruj moje meno, lebo ja sa chcem podpísať. Mám na to právo!!!

Ako by si sa tváril? Ja ťa nepoznám, ale vôbec by si sa ma nespýtal, že kde som bol doteraz?
Kde som písal svoje príspevky, keď sa toto fórum rozbiehalo a boli problémy?
Koľko som ochotný zaplatiť za to, že moje meno - reklamu denne uvidí 700 akvaristov, ktorí sú moji potencionálni zákazníci?
Vôbec by ti nevadil tento "hulvátsky" spôsob dovolávania sa svojich "domnelých" práv?
Nenapadlo by ťa, že toto je tvoj portál a tvoje pravidlá a že tá demokracia, ktorá sa vyššie spomínala, platí aj pre teba? Že ak je to tvoj portál a tvoje pravidlá, tak by ti v podstate nemal nikto "diktovať", či si tu bude písať, alebo nie.. Hmmm?

Atď, atď... ak máš záujem, takýchto otázok je ešte celkom dosť...

Takže sa trocha zamysli, kým si meno stiff vezmeš do svojich ústočiek, pretože alebo do toho nevidíš, alebo je to ešte horšie. :kiss Stiff sa zaoberá amerikou a ako to tu už bolo dávno spomínané - amerika je nepredajná! Čiže sa na nej jednoducho nedá zarobiť. Chápeš? Napriek tomu zaplatil a zaplatí, aby to fungovalo, lebo ho toto všetko baví! Pochopil si?

Tak a teraz si polož otázku, že čím sa živí imo, s čím podniká. Potom si nalej čistého vína a zistíš, prečo takým ako si ty aj takouto cestou brnká na city. JE TO PROSTE DOBRÝ HEREC. Okrem toho, ako som nedávno zistil, má aj svoje fórum, takže mňa absolútne nepresvedčil touto "svojou obhajobou".

PS: u nás na východe vznikol jeden zaujímavý akvaristický termín - Špeciálny akvaristický odborník. Ak by si mal záujem, môže ti to niekedy vysvetliť. Prečítaj si to pomaly a kľudne aj niekoľkokrát, ušetríme si ďalšie "vysvetľovačky" ok?
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Aug 2011 8:45:37

petokalo píše:admim a ostatny clenovia si tu mozu robit reklami a pod kazdy prispevok si davaju svoju internetovu adresu ako je napr.stiff,kofola,jusko samozrejme aj ty tak preco nie aj ( nerob mu reklamu)

Šancu dostal niekoľkokrát výmenou jeho rád za reklamu na jeho stránku ( o žiadne peniaze sa nejednalo !). On dotiahne svojími radami ľudí na portál ja mu na oplátku dám hlavný banner na stránku plus priestor na portáli. Úplne jednoduché. Imo tým sa do teba nenavážam to len odpovedám Petokalovi na jeho otázku. Imo nechcel, odmietol že nepotrebuje Cichlidportal.sk, tak prečo mám teraz ustúpiť :hmm Apropo ja tiež nemám na jeho stránke reklamu na Akvapozadia.sk ??? Prečo to tam nemám veď je demokracia. Kúrnik prečo nemám ani na Akva.sk, ani Akvamalawi.com, MonsterfishKeepeers.com, Cichlidae.com, Akvarista.cz ? Je demokracia a nikde tam nemám ani banner, ani link na Akvapozadia.sk. Prečo keď som chcel mať svoju tému na Akva.sk tak som musel cvakať ? Veď som neni jediný čo robia pozadia do akvárií, predávajú akva sortiment... Prečo keď je demokracia? Kua všade odo mňa pýtajú peniaze... Prečo sme sa tu všetci skladali na reklamný banner Cichlidportal.sk, ktorý bol na mesiac, dva na konkurenčnej stránke? Veď je demokracia... Mne tu nejde o to, aby som zarábal na portáli, ale neakým spôsobom treba vykryť náklady na prevádzku stránky, na zmeny na portáli. Nie všetko robím ja a tiež musím cvakať, aby to bolo tak ako to je.

Petokalo neviem síce ktosi, mám tušenie ale je to v podstate jedno. Pokiaľ budeš mať to čo Imo, skús prosím ťa napísať Dařbujánovi, alebo Zídekovi, alebo do Politu či by bol taký ochotný a na svojích stránkach vytvoril diskusné fórum, kde si chceš dať linky na svoje stránky. Budete síce konkurencia ale veď to je jedno. Je demokracia a je povinný na tvoje požiadanie urobiť ti priestor. :sleep :think

P.S.: ešte raz zopakujem....dostal X-šancí aby sa tu prezentoval.... X-krát odmietol.... Veď jasné portál bol v začiatkoch tak načo... Prečo si Imo platil reklamu na Akva.sk a Akvamalawi.com? Nerozumiem, veď ti to mohli ponúknuť ako ja.... ty prispievaj a ja ti dám banner... :think Ja nikoho nenútim písať a prezentovať sa na portáli. Kto chce píše, kto nechce nepíše.... Kto chce iba čítať diskusiu tak číta, komu sa portál neľúbi tak sem nechodí... Úplne jednoduché. Napriek všetkému toto ZNOVU viem prekusnúť a ísť smerom dopredu... lenže neviem si predstaviť, že z ničoho nič bude prispievať ako každý iný tu na portáli.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Aug 2011 9:08:24

Pre Imo F.:

Teraz to skrátim... ty si sem prišiel z neakého dôvodu, predpokladám že sa chceš posunúť ďalej... ja tiež chcem ísť smerom dopredu tak čo navrhnuješ?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod IMO F. » Sob 13. Aug 2011 13:36:01

admin píše:
petokalo píše:admim a ostatny clenovia si tu mozu robit reklami a pod kazdy prispevok si davaju svoju internetovu adresu ako je napr.stiff,kofola,jusko samozrejme aj ty tak preco nie aj ( nerob mu reklamu)

Šancu dostal niekoľkokrát výmenou jeho rád za reklamu na jeho stránku ( o žiadne peniaze sa nejednalo !). On dotiahne svojími radami ľudí na portál ja mu na oplátku dám hlavný banner na stránku plus priestor na portáli. Úplne jednoduché. Imo tým sa do teba nenavážam to len odpovedám Petokalovi na jeho otázku. Imo nechcel, odmietol že nepotrebuje Cichlidportal.sk, tak prečo mám teraz ustúpiť :hmm Apropo ja tiež nemám na jeho stránke reklamu na Akvapozadia.sk ??? Prečo to tam nemám veď je demokracia. Kúrnik prečo nemám ani na Akva.sk, ani Akvamalawi.com, MonsterfishKeepeers.com, Cichlidae.com, Akvarista.cz ? Je demokracia a nikde tam nemám ani banner, ani link na Akvapozadia.sk. Prečo keď som chcel mať svoju tému na Akva.sk tak som musel cvakať ? Veď som neni jediný čo robia pozadia do akvárií, predávajú akva sortiment... Prečo keď je demokracia? Kua všade odo mňa pýtajú peniaze... Prečo sme sa tu všetci skladali na reklamný banner Cichlidportal.sk, ktorý bol na mesiac, dva na konkurenčnej stránke? Veď je demokracia... Mne tu nejde o to, aby som zarábal na portáli, ale neakým spôsobom treba vykryť náklady na prevádzku stránky, na zmeny na portáli. Nie všetko robím ja a tiež musím cvakať, aby to bolo tak ako to je.

Petokalo neviem síce ktosi, mám tušenie ale je to v podstate jedno. Pokiaľ budeš mať to čo Imo, skús prosím ťa napísať Dařbujánovi, alebo Zídekovi, alebo do Politu či by bol taký ochotný a na svojích stránkach vytvoril diskusné fórum, kde si chceš dať linky na svoje stránky. Budete síce konkurencia ale veď to je jedno. Je demokracia a je povinný na tvoje požiadanie urobiť ti priestor. :sleep :think

P.S.: ešte raz zopakujem....dostal X-šancí aby sa tu prezentoval.... X-krát odmietol.... Veď jasné portál bol v začiatkoch tak načo... Prečo si Imo platil reklamu na Akva.sk a Akvamalawi.com? Nerozumiem, veď ti to mohli ponúknuť ako ja.... ty prispievaj a ja ti dám banner... :think Ja nikoho nenútim písať a prezentovať sa na portáli. Kto chce píše, kto nechce nepíše.... Kto chce iba čítať diskusiu tak číta, komu sa portál neľúbi tak sem nechodí... Úplne jednoduché. Napriek všetkému toto ZNOVU viem prekusnúť a ísť smerom dopredu... lenže neviem si predstaviť, že z ničoho nič bude prispievať ako každý iný tu na portáli.

Ano tak sa aj stalo. Ja som daval prispevky, ale nie na cichlidportal, ale na thecichlid. Po invektivach od pana Juska smerujuce na tvoju osobu sa stalo nieco comu som neporozumel do dnes. Preco si sa obul do mna a preco si zabanoval mna a co ma najviac nastvalo tak si vymazal moje prispevky. Tie prispevky neboli v rangu " hod sem fotku ", " to je super " " bingo " " parada " a ine bohate prispevky. Niektore moje prispevky boli v 1/2 foramtu A4. A ty si ich uplne v pohode vymazal.

A este ja raz zopakujem pre akvaristicku verejnost, ktoru prosim aby sa nazapajal do tejto diskusie. Akurat by vam to kazilo dobru naladu z akvaristiky.
Nedostal som ziadnu sancu !!!
Od sameho zaciatku si ma tu zabanoval, akokolvek si sa snazil vstup na tento portal !!!

No a od teba som pozadoval len jedno Aby si sa nenavazal do mojej osoby, firmy pri kazdej prilezitosti !!!
Ak to tak bude aj nadalaej tak ja sa nebudem a ani nemusim branit.
IMO F.

Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Aug 2011 13:48:06

Tie dlhé celostranové príspevky z TheCichlid.com si nepamätám, ale budiš... Čo bolo bolo. Ako som napísal niekoľkokrát, priestor si dostal, písať môžeš, ale tvoje priezvisko a stránka budú cenzúrované. Aspoň teraz. Navážať sa do teba nebudem. Čo som chcel som napísal, ty si odpísal na svoju obhajobu a ľudia nech si vyberú čo je pravda a čo nie. Neviem čo máš v pláne na tomto portáli do budúcna, ale nechám sa prekvapiť.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod terrible » Sob 13. Aug 2011 14:21:18

Keby si tu chcel stiff robiť reklamu tak by si tam dal webovú adresu svojej reštaurácie, ktorá ho asi živí viac ako chov rýb.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Aug 2011 19:24:37

Presne tak ako Terrible píše a po ďalšie Stiff tu má cez 800 príspevkov a ani jeden z nich neni typu kukni sem toto mám a má tu aj cez 200 fotiek, okrem toho je člen Cichlidportal.sk a sponzor pre rok 2011. Toto keby tu mal menovaný tak neni problém.
Obrázok užívateľa
Rostratus

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia