petokalo píše:admim a ostatny clenovia si tu mozu robit reklami a pod kazdy prispevok si davaju svoju internetovu adresu ako je napr.stiff,kofola,jusko samozrejme aj ty tak preco nie aj imrro fuljerr
stiff je sponzor portálu - tj zaplatil a nie raz. To len tak na margo, aj pre tých, čo im to "slabšie páli". Pochopil si? Ak nie, stačí povedať, dodatočne vysvetlím..
Vieš, normálne to funguje tak, že ak chceš nejakú službu, mal by si sa spýtať na cenu. Tj niečo za niečo. Ak sa živíš týmto odvetvím, tvoja web, meno, atď je v podstate reklama. Teraz si predstav, že by si sa dajme tomu 3 roky babral
dennodenne za PC s kadejakými starosťami ohľadne fóra, vírusov, platieb atď a potom by som prišiel ja a takým "prinajmenšom zvláštnym" spôsobom by som ti povedal:
Hej!, ja si chcem písať čo si budem chcieť písať na tomto portáli, lebo dnes je demokracia. Odbanuj ma, a odcenzúruj moje meno, lebo ja sa chcem podpísať. Mám na to právo!!!
Ako by si sa tváril? Ja ťa nepoznám, ale vôbec by si sa ma nespýtal, že kde som bol doteraz?
Kde som písal svoje príspevky, keď sa toto fórum rozbiehalo a boli problémy?
Koľko som ochotný zaplatiť za to, že moje meno - reklamu denne uvidí 700 akvaristov, ktorí sú moji potencionálni zákazníci?
Vôbec by ti nevadil tento "hulvátsky" spôsob dovolávania sa svojich "domnelých" práv?
Nenapadlo by ťa, že toto je
tvoj portál a
tvoje pravidlá a že tá demokracia, ktorá sa vyššie spomínala, platí aj pre teba? Že ak je to tvoj portál a tvoje pravidlá, tak by ti v podstate nemal nikto "diktovať", či si tu bude písať, alebo nie.. Hmmm?
Atď, atď... ak máš záujem, takýchto otázok je ešte celkom dosť...
Takže sa trocha zamysli, kým si meno stiff vezmeš do svojich ústočiek, pretože alebo do toho nevidíš, alebo je to ešte horšie.
Stiff sa zaoberá amerikou a ako to tu už bolo dávno spomínané - amerika je nepredajná! Čiže sa na nej jednoducho nedá zarobiť. Chápeš? Napriek tomu zaplatil a zaplatí, aby to fungovalo, lebo ho toto všetko baví! Pochopil si?
Tak a teraz si polož otázku, že čím sa živí imo, s čím podniká. Potom si nalej čistého vína a zistíš, prečo takým ako si ty aj takouto cestou brnká na city. JE TO PROSTE DOBRÝ HEREC. Okrem toho, ako som nedávno zistil, má aj svoje fórum, takže mňa absolútne nepresvedčil touto "svojou obhajobou".
PS: u nás na východe vznikol jeden zaujímavý akvaristický termín -
Špeciálny akvaristický odborník. Ak by si mal záujem, môže ti to niekedy vysvetliť. Prečítaj si to pomaly a kľudne aj niekoľkokrát, ušetríme si ďalšie "vysvetľovačky" ok?