Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 6:28:40

Lenze to vobec nepomoze. Jednoducho ja a gramatika s tym som sa uz davno rozlucil. Neviem, neda sa to naucit. Je to smutne ale je to tak.
Som jednoducho hlupak na gramatiku. A uz je len na vas ci to budete akceptovat alebo nie .
IMO FuljerIMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer IMO Fuljer
IMO F.

Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod hladkyp » Štv 11. Aug 2011 7:29:57

Chalani kašlite na to a začnite diskutovať o tom prečo sme všetci tu. Aj jeden aj druhý ste v tom čo robíte dobrý a nerobíte to ani rok ani dva. :hand
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod stiff » Štv 11. Aug 2011 7:36:10

IMO F. píše:Lenze to vobec nepomoze. Jednoducho ja a gramatika s tym som sa uz davno rozlucil. Neviem, neda sa to naucit. Je to smutne ale je to tak.
Som jednoducho hlupak na gramatiku. A uz je len na vas ci to budete akceptovat alebo nie .
IMO FuljerIMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu) IMO ( nerob mu reklamu)

To si písal triezvy toto?
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod jovan » Štv 11. Aug 2011 8:13:41

Ako deti na pieskovisku :party
Veľa ľudí niečo v minulosti odmietlo,a len postupom času zistili že to vlastne chcú,viem to z vlastnej skúsenosti.Neviem admin a Imro čo medzi Vami v minulosti bolo ,ale pokiaľ nešlo o život alebo frajerku ,tak išlo o hovno.....
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Been thanked: 35 times

Poslaťod kofola » Štv 11. Aug 2011 8:24:48

Tiez som nazoru aby ste sa na to vysrali. Admin ci sa ti to paci alebo nie fakt je to, ze Imro je jeden z najvacsich chovatelov africkych cichlid na Slovensku a tomu co robi sa rozumie. Ak ma zaujem prispievat na portal, tak to bude urcite len plus. Zrus mu robota na blokovanie stranky, aj tak o jeho firme vie 99% nadsencov cichlid.
Imo od teba by potom boli vhodne konstruktivne prispevky a nie 20x tvoje meno. Ďakujem.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod hladkyp » Štv 11. Aug 2011 8:44:53

Tiež sa pripájam ku názoru kofolu, aby mu bol zrušený ban a mohol volne prispievať na fórum.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 10:34:13

Ano pisal som to triezvy.
Chcel som len poukazat na to ze aj keby som pisal prispevky tak by som sa pod ne nemohol ani podpisat.
A ono je tazko si zachovat chladnu hlavu ked su tu ludia ktori si neustale o mna utieraju hubu !
IMO F.

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 10:49:55

jusko píše:Prečo ,,bežná,, Sera?
Já kŕmim veľa rokov Serou, a nemám problém. Poznám choveteľa, ktorý roky kŕmil Serou a bola u neho TOP.
Potom pričuchol k O.S.I. a asi má provízie z predaja, tak odrazu je TOP krmivo O.S.I. / možno je kvalitnejšie /.
Krmív je veľa kvalitných, ide o to nájsť kombináciu, ktorá vyhovuje daným rybám, lebo tá potrava je pre nich a nie pre naše ego - ,,já som dobrý, lebo já mám O.S.I. ,,

Ano niekedy som krmil serou ale dnes uz nie.
Manzelka zacala dovazat krmivo O.S.I. pre Slovensku republiku a tak s nim aj krmima krmit budem. A o kvalite O.S.I. verzus sera !? Staci ked si ludia pozru moje ryby a urobia si svoj vlastny nazor o kvalite O.S.I.
IMO F.

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 11:00:43

Neviem na čom sa zabávaš. Teba čaká po čase asi to isté čo mňa. Menovaný zarobil na mne pekné peniaze - či to bolo na rybách alebo na potrave. Až po rokoch , keď sa človek rozkuká, tak zistí napr. ako sa dá tá istá potrava zohnať lacnejšie - a to bol kamarát. Napr. mrazenú kupuje tam kde já, a pozri za čo ju predáva.
petokalo: keď nevieš o čom hovoríme, tak sa do toho nemontuj.
Ale keď hovoríš o najkvalitnejšom chove, tak ma to teší, lebo niekedy tam boli aj moje odchovy.[/quote]

Tak tomuto prispevku nerozumiem ?

Jednoducho ty si nebol donuteny mi predavat ryby a taktiez si nebol donuteny kupovat odo mna krmivo !!!
Vtedy si bol stastny a spokojny.
Zaujimave aka to zmena !
IMO F.

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 11:02:22

jusko napisal

Veď vieš - človek bez mena.

_---------------------

Ja meno mam a aj svoju cest !!!
IMO F.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť