0.S.I. Spirulina Pellets

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod petokalo » Uto 21. Jún 2011 6:21:25

admin z pezinka som uz objednaval O.S.I krmivo a odrbali ma takze je do lacnejsi zdroj ale nedoveruhodny. V bydci zaplatis viac ale mas kvaliu.
petokalo

Reklama

Poslaťod Rostratus » Uto 21. Jún 2011 14:55:00

hladkyp píše:Na Amazone som našiel za super cenu aj tie granule, odtiaľ ste ešte nikto neobjednával ?
Aj by som hodil odkazy, ale neviem či môžem.

Linky môžeš dať do "CODE" okrem toho z Bytče :nod
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Rostratus » Uto 21. Jún 2011 14:57:23

petokalo píše:admin z pezinka som uz objednaval O.S.I krmivo a odrbali ma takze je do lacnejsi zdroj ale nedoveruhodny. V bydci zaplatis viac ale mas kvaliu.

Nebudem sa tu zastávať nikoho ale zase je tu spomínaná kvalita.... čo si predstavuješ pod kvalitou? Keď si kúpim hociaké krmivo originál zabalené od 30tich predajcov, tak kvalita bude vždy rovnaká... A neviem ako ťa ošuškal.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod petokalo » Uto 21. Jún 2011 19:26:22

namiesto O.S.I spirulina palets mi poslal sera granugrin
petokalo

Poslaťod Rostratus » Uto 21. Jún 2011 20:29:42

Tak to podľa mňa stačilo reklamovať alebo neako sa s ním dohodnúť. Pochybujem, že to bolo schválne.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod hladkyp » Uto 21. Jún 2011 21:02:01

A fakt je to také skvelé krmivo , ako to propagujú aj na iných stránkach ? Existuje nejaká značka krmív pre ryby označovaná ako Rolls Royce ?
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod Matej » Str 22. Jún 2011 8:01:34

hladkyp píše:A fakt je to také skvelé krmivo , ako to propagujú aj na iných stránkach ? Existuje nejaká značka krmív pre ryby označovaná ako Rolls Royce ?

To bude asi take skvele krmivo ako je eheim najlepsia znacka na trebars filtre, niekto suhlasi, niekto nie, niekto na eheim neda dopustit, niekomu sluzi lepsie lacnejsia znacka. Nikto z nas tu nerobil testy zlozenia toho krmiva, cize vsetko je to len v teoretickej rovine :) Vacsinou su tieto veci len o marketingu - krajsi obal, krajsie kecy na obale, vyssia cena a reklama zamerana na odlisenie znacky a jej vyprofilovanie ako toho najlepsieho co je na trhu .... a mas to :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod terrible » Str 22. Jún 2011 8:22:31

Matej, to si napísal tak, že je viac-menej jedno aké krmivo kúpiť, lebo všetko je to to isté, len s iným obalom a inou propagáciou a s tým by som si dovolil nesúhlasiť, v krmivách sú celkom určite veľké rozdiely a teraz mám na mysli aj krmivá pre iné zvieratká ako sú ryby.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod kofola » Str 22. Jún 2011 15:28:11

OSI je rolls royce a to vo vsetkych smeroch. Su kvalitne, su tazsie dostupne, su drahe a ano v neposlednej rade sluzia na krmenie ryb rovnako ako rolls royce na jazdenie. Ja na rolls royce nemam a ani by som ho vzhladom na kvalitu nasich ciest nechcel - staci mi passat. Rovnako mi stacia pre ryby Sera, Tropical, Tetra.
Je lepsie krmit niekolkymi znackami a striedat krmiva ako krmit stale rolls royce-om. Osi si kludne kup, vyskusaj ich a porovnaj ich napr. s tropical super spirulina forte. Musis si vytvorit vlasny nazor na kvalitu jednotlivych krmiv a to sa da len tak, ze si ich kupis. Nastastie to vyjde lacnejsie ako porovnavat auta :D
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod petokalo » Str 22. Jún 2011 15:36:43

admin neviem ci to bolo schvalne ale z hladiska financneneho sa mi to neplatilo reklamovat lebo dost by som preplatil na postovnom. Ale nevadi aj tak mi ryby dobre zrali aj sera granugreen. Inac ja krmim tropicalom, serov, O.S.I a mrazenov potravou.
petokalo

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia