ludo píše:...Vodu mám 350dGH, 7,8pH ...
Predpokladám, že si myslel vodivosť... Nemáš nejaké foto? Inak sú ľudia, ktorí v takejto vode držia aj terčovce, ale to pH sa mi aj tak vidí vysoké, bál by som sa do budúcna..
ludo píše:...Vodu mám 350dGH, 7,8pH ...
ludo píše:Mám alty ze stejného zdroje.Vodu mám 350dGH, 7,8pH víc parametrů neměřím.Ryby mám druhým rokem a neměl jsem žádný problém.
kofola píše:Cize myslis, ze domestikacia altumov skonci rovnako ako to bolo u scalare?
jovan píše:kofola píše:Cize myslis, ze domestikacia altumov skonci rovnako ako to bolo u scalare?
Môj subjektívny názor : Áno určite to takto bude, ako aj so sklalármi.Je to len otázka času.
perchess píše:jovan píše:kofola píše:Cize myslis, ze domestikacia altumov skonci rovnako ako to bolo u scalare?
Môj subjektívny názor : Áno určite to takto bude, ako aj so sklalármi.Je to len otázka času.
Ale že by tak skoro? Predsa tých altumov sa zatiaľ neodchovalo neviem koľko generácii.... A ešte by som prehltol pH okolo 7, ale 7,8? To ako keby som do benzínového motora primiešaval postupne čoraz viac nafty, až by som z neho urobil čistý dieslák
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia