diskoclub píše:tak jo jak psali kluci je to hnus.. nevím kolik ti je.. tohle by možná udělal 12-ti letý kluk .. nevím jak chceš dělat pěstírnu, podle mně se hraješ na machra a o rybách víš hodno... a asi ani to ne.. kdyby jsi věděl to málo, tak tohle dělat nebudeš... takže jedna rada drž hubu a krok.. prostě čti, čti, a uč se.. zatím je to hnus.
Matej píše:diskoclub píše:tak jo jak psali kluci je to hnus.. nevím kolik ti je.. tohle by možná udělal 12-ti letý kluk .. nevím jak chceš dělat pěstírnu, podle mně se hraješ na machra a o rybách víš hodno... a asi ani to ne.. kdyby jsi věděl to málo, tak tohle dělat nebudeš... takže jedna rada drž hubu a krok.. prostě čti, čti, a uč se.. zatím je to hnus.
Akoze, samemu sa mi jeho akvaria nepacia, hlavne tie umele rastliny a tona kamenov... ale trosku sa krot nie?
Chalan je nadseny, zrejme ho niekto takto naucil robit akvaria alebo to niekde odkukal... naucil sa to zle takze bude musiet zacat odznova... ale hovorit tu niekomu ze ma drzat hubu a krok a roztahovat tu ci vie o rybach hovno ... nevsimol som si ze by sa tu vyhlasila sutaz o to kto z neho spravi vacsieho debila tak neviem o co ti ide?
Ja myslim ze pigeon uz dobre vie ze ma co zlepsovat tak to pribrzdi, netreba do neho dalej kopat.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť