Ahojte vsetci,
dakujem za pozitivnu kritiku
.
Ked som zoradoval tie kamene, tak som Mobkam chcel spravit tak trochu slalomovu drahu
, dost som sa s tym hral a pravdu povedane bol som a som s tym spokojny. Mojim cielom bolo umiestnit kamene do zadnej patiny AQ a vytvorit taky koralovy reef do polkruhu, aby plavali najme pred kamenmi v priestore, ale mali sa aj kde ukryt - v noci medzi kamenmi pekne spinkaju vo skojich pieskovych postielkach. Na dobru noc im pustam modre LED svetlo
. Inak na oboch stranach su take jaskynky z tych kamenov a k stredu ide ten mozno jednotvarny slalom
- suhlasim s kritikou, dalo sa to aj inak. Ale ryby su zatial aj takto velmi spokojne
. Musle som dal pre calvusov, aby mali potencial k vytretiu-viem, ze sa tam az tak nehodia, ale snazil som sa ich skor ukryt pomedzi skaly. Suhlasim, ze ked ryby vyrastu, asi to preusporiadam, aby im to opat co najlepsie vyhovovalo, aj ked budem o tom rozmyslat uz aj teraz, lebo ste mi dali cervika....
K pozadiu: stiekal som to zozadu AQ spreyom na sklo, zaprasil som pri tom 1/2 obyvacky, co sme so zenou cistili este 3dni.
Myslim, ze vysledok je sice ok, ale teraz uz na 2.AQ (mam uz objednane, potom ho tu zavesim
) budem lepit uz ciernu foliu (samo tiez od Popradu
). Je to urcite menej praaacne a doma bude poriadok a klud
. Do 2.AQ dam vsak cierny piesok a rovnake biele kamene pre kontrast - bude to domov pre burundi, ktore teraz trochu stresujem v malom AQ, ale uz coskoro sa dockaju....alebo skor ja????!!!!
- je to fakt diagnoza
Este raz vdaka