je to lepená fólia,
chcem ho trocha upravit , chcel by som vyhodit tu bridlicu a dat tam ine kamene , no zial momentálne nie su na to prostriedky ....
vladko píše: c1 vytvorili sa tam bubliny a voda+vzduch n
[/img]
vladko píše:viem ja co je travertin ?! ee netusim .. je to taky pieskovo vapencovy material .. drvy sa to .. ale ak najdem kus ktory je volne pohodeny je pevny .. tie co trcia zo "steny" zo zeme tak su jemnejsie ..
Kosice.. a chodim na to za moldavu nad bodvou chystam sa zas ale nevidim to ruzovo snezi nebude co zbierat
Rasto_2001 píše:vladko píše:viem ja co je travertin ?! ee netusim .. je to taky pieskovo vapencovy material .. drvy sa to .. ale ak najdem kus ktory je volne pohodeny je pevny .. tie co trcia zo "steny" zo zeme tak su jemnejsie ..
Kosice.. a chodim na to za moldavu nad bodvou chystam sa zas ale nevidim to ruzovo snezi nebude co zbierat
z toho usudzuje ze ano
hej aj ja budem cakat az na jar teraz to asi nema vyznam ist niekde nieco hladat, ja pochadzam zo severu a teraz je tam vraj polmetra snahu ... viem ze v okoli Ružbach su travertinové skali tak najar sa vyberiem domov a pojdem si nieco nazbierat
vladko píše:no bude sa lepit cierna folia tym sa nepokazi nic snad
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-fF5x9wEJK0[/youtube]
troska ma to presvedcilo a ak nebude ok odlepime snad to pojde lahko
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia