jasom par, tiez take male dnes kupil. Svietim im normalne, ked sa priblizim k akvarku tak sa schovaju ale potom zacnu vyliezat su asi zvedave. Ked ich sledujem zdialky tak su vzdy pokope a v jednom rohu a plavaju hore dole here dole a to robia dokola sa cudujem ze este vladzu... potom sa vydaju na exkurziu a skumaju skrise ale iba chvilku a potom sa zas vratia do rohu a zas len hore dole hore dole...
Hej hou, skuseni chovatelia... Je mozne, ze moji mladeznici uz mozu mat mlade? Mam labidochromis caeruleus, rybky su tak okolo 4cm velke, a dnes som si na jednej z nich vsimol odlisnost od inych. Ma tak vyspulene usta a hrvol. Moze uz nosit ikry? Zda sa mi to vsak priskoro, kedze ich mam len od soboty... Na inej rybe som to nepozoroval.
Tvoja yellovka určite nosí. A k výterom: nie som expert, no nie vždy je to až po 6 mesiacoch a nejakej dĺžke. Moji demasoni sa vytreli a vôbec som to nečakal . Majú okolo 4 cm a sú to mladé ryby. Samica nosí tretí deň. Uvidím ako sa jej podarí či nepodarí donosiť.