dobre rano, precital som si cely komentar, no v prvom rade sa chcem ospravedlnit za to pozadie. asi som to zle napisal, ale je to druhy pripad a nejedna sa o Tropheusa 17. no a co sa tyka ryb,tak tie ryby som si objednal k mojim 51 narodeninam. tak sa necudujte na taku reakciu, ked pride taka zasielka. mimochodom som z Bardejova a ryby boli posielane z Bratislavy. beriem to, ze ryby boli malatne z nedostatku kyslika,ale ze si cestou poodkusovali polovicu chvostou ,tak to nezozeriem... v telefonate som bol upozorneny ze jedna ryba ma predlzenu chrbtovu plutvu, ze je schopna po vyrasteni nosenia, tak som suhlasil. no nevedel som ze to prerastenie hranici s degeneraciou. budete ju chovat 2 roky / co by v mojom pripade neexistovalo, lebo som ju uz utratil/ a ona vam vynosi dalsie degenerovane ryby. horor. to predsa nie je gupka!
co sa tyka penazi, nie som zavisly na 50€ a bolo by z vratenim ryb viac roboty. to dalsie, co keby, si necham pre seba.
nech si kazdy urobi svoj zaver, niekto sa pouci a da si pozor a iny zas budu spekulovat. vsetky ryby plavajuce v mojom akva su kupene a privezene bez toho aby som ich videl.,iba dubaky som si osobne doviezol od Fotka a vzdy som bol nadmieru spokojny.TAK SA NECUDUJTE REAKCII AKA BOLA. ĎAKUJEM.