heno96 píše:no ja by som chcel ako mi poradil stero len neviem kolko samcov a samic
6 ks Melanochromis maingano
6 ks Metriaclima estherae red red
6 ks Labidonchromis yellow
6 ks Metriaclima lombardoi ( samica vyzerá podobne ako demasonky )
6 ks Labeotropheus trewavasae
Stero píše:Pokiaľ to nebudeš mať prerybnené a hlavne sa budeš o aq starať pravidelne každý týždeň tak stačí aj fluval 305. Po prípade kvalitný je aj JBL CristalProfi e900
Peter304 píše:heno96 píše:no ja by som chcel ako mi poradil stero len neviem kolko samcov a samic
6 ks Melanochromis maingano
6 ks Metriaclima estherae red red
6 ks Labidonchromis yellow
6 ks Metriaclima lombardoi ( samica vyzerá podobne ako demasonky )
6 ks Labeotropheus trewavasae
tie lombardy by som radšej vynechal
heno96 píše:
Stero píše:no každý deň skontroloval techniku či funguje teplotu v AQ a či tam nemáš náhodou úhyn, pozoroval správanie a zdravotný stav. A hlavne kŕmil radšej viackrát menším množstvom ako raz za deň veľkým. Ale isto kŕmil denne
Každý týždeň odsal aspoň1/4 objemu vody a následne dopustil novou vodou. V prípade potreby je niekedy nutné vodu prispôsobiť prostriedkami na správne parametre viacej sa dočítaš tu: viewtopic.php?f=17&t=543
Raz za čas najlepšie pri výmene vody zmerať PH, KH, NO2 No2.
Raz za čas podľa potreby vyčistiť sklá
No a Raz za dlhý čas (pri strate výkonu filtrácie) prepratie časti filtračných médii v aq vode
To je asi celá starostlivosť o AQ
heno96 píše:našiel som si už niaku inšpiraciu na dekoráciu myslite že by to mohléo byť? nevadí že ta váha tych skál je na spodku AQ nepraskne spodne sklo?? keď ja mám hrúbku 0,6cm?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia