ja som moje krmil od začiatku vločkovým krmivom, len som ho podrolil na malé kúsky, žrali to v pohode, mám pocit že mi aj rastu normálne, dokonca keď sa prežerú tak su o 1/3 väčšie potom síce vytravia ale v pohode.
no kdyby jsi je krmil artemií tak by asi měli růst rychleji... já je tím nekrmím a krmím rozdrceným sakem green na prášek a rostou bych řekl že pomaleji... ale je pravda že když se pořádně naládují tak jsou tlusčí a větší ale jen do doby než to vytráví....
Ja moju mlaď kŕmim artémiou a cyklopom. Mávam ich v 25l akva pokiaľ nepodrastú. Pri dobrom kŕmení majú do dvoch mesiacov veľkosť, že by si ich mohol pustiť do normálnej nádrže. Ale straty prídu aj potom. No a k yellowkám, aby som ťa trochu pobavil, z 8 ks mám 8 samcov- ešte že sú tam aj iné druhy, inak by my to pripadalo ako akva v "Modrej ustrici".
Tak to som rad. Yelowky mam dva mesiace a snazil som sa na nete nastudovat co najviac. Dospele mame len tri kusy 1 samec a 2 samice. A potom kopec mladych ryb od 3.5 do 5cm. Urcujem ich hlavne podla ciernej farby spodnych plutiev. Navyse ked sa samci rozcertia je cierna ovela vyraznejsia a urobi sa im aj cierny pas cez oko. Tak myslim ze aj male ryby sa daju urcit celkom dobre, no problem mame s urcenim socolofov, vid aj tema tu na fore.