mlaka píše:Z toho všetkého mi vychádza, že najlepšie bude vodu neupravovať - ryby sú zvyknuté, na to čo už majú v akva.
Tak to si potom vôbec nič nepochopil,alebo si si celú tému dobre neprečítal.
mlaka píše:Z toho všetkého mi vychádza, že najlepšie bude vodu neupravovať - ryby sú zvyknuté, na to čo už majú v akva.
kofola píše:Matej nemyslim si ze Jovan hned uteka po rady na wikipediu. Ten uz namiesal viac vody ako mame my ostatni dokopy v nadrziach. Ma len svojsky sposob vyjadrovania.
Mna osobne tiez zacina stvat, ked tu nieco napisem a niektory sa opytaju vo fore na to este aspon 2x a potom este rozoslu SS ci je to naozaj tak. Ludia necitaju, len sa stale pytaju to iste dokola. Laci, aby si to zle nepochopil toto sa vobec netykalo teba - hovoril som o uplne inych ludoch.
kofola píše:Ano s tym suhlasim ze otazky sa na vela forach opakuju. Mne skor ale prekazaju opakujuce sa dotazy (alebo aspon velmi podobne dotazy a v principe rovnake) od jedneho uzivatela (nenarazam teraz na nikoho konkretneho, je ich tu viac). Ale nerozoberajme to. To uz sme OT a ja sa navyse nerad hadam.
Nebol som pri tom ako Jovan miesal vodu, ale viem od jedneho z najvacsich vyvozcov akvariovych ryb kolko neoniek mu Jovan nosi na vyvoz. A neonka nie je Labidochromis, ktory sa ti vytre takmer vo vsetkom.
jusko píše:Tak to si dovolím oponovať, že sa ti Labidochromis vytre takmer vo všetkom.
jusko píše:Začínaš ma presvedčovať, že už ste na fóre dvaja podobný a tým pádom dnešným dňom prestávam reagovať na všetko, čo sa tu popíše - hlavné slovo máte od dneska VY. Nedajte sa ničím rušiť. Vobec ľutujem, že som si s Vami niekedy začal debatu - fakt asi nemám čo iné robiť!
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia