cybergenic píše:Piesok budem mat co nevidiet, objednal som si, bobo242 hadam potom uz budes spokojny ja sa nikam neponahlam, ale aj tak dik za rady
Byk1984 píše:Chcelo by to tie kamene troska inak usporiadat aby si ryby zaberali teritoria a hlavne to dno by som dal kremicity piesok.Ale ides dobre zatial.No ak sa to tebe paci takto,ako pise Karpatska,tak enmen
bobo242 píše:Byk1984 píše:Chcelo by to tie kamene troska inak usporiadat aby si ryby zaberali teritoria a hlavne to dno by som dal kremicity piesok.Ale ides dobre zatial.No ak sa to tebe paci takto,ako pise Karpatska,tak enmen
Frontosy si netvoria teritoria, cele akvo je totiz teritoriom dominantneho samca. Jaskyne treba na to, aby sa mali kam schovat ostatni ked to na neho pride..alebo ked citi on potrebu sa schovat, preto by mali mat dostatocnu velkost a podla moznosti dva vchody.
bobo242 píše:Ja nebudem spokojny nikdy , vzdy je nieco co im chcem zlepsit, a tiez ma caka vymena piesku za cierny..ktory si si objednal?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia