admin píše:Ahoj Aldebaran, ešte raz ti ďakujem za preklad tohto článku. Dobre si si zamakal. Dúfam, že tento článok niekoho "nakopne" a urobí niečo podobné z preglejky. Podľa mňa je životnosť omnoho viac ako 5 rokov, veď keď sa zvnútra natrie živicou tak sa voda nedostane priamo do preglejky.
kofola píše:Prave ta sietka (biela) co sa pouziva do zivice (epoxidu) ja na sklo-textilnej baze. Nepicha tak ako sklena vata ale ked s tym robis cely den bez rukavic je to nieco podobne. Taktiez casto pouzivam sklolaminat, takze ho budem pravdepodobne pouzivat aj tu. Mojou vyhodou je ze k tej sietke sa viem dostat relativne skoro zadarmo (v obmedzenoum mnozstve), takze budem musiet kupit len zivicu a tvrdidlo. Tym mi naklady na laminat tvoria cca 30 Sk za m2. 1000Sk je uz dost - to bolo vcetne prace?
kofola píše:No ved prave preto to chcem vyuzit lebo mam tu moznost. Kupit budem musiet v podstate len preglejku, lebo hranolov tu mam este tiez 2 kubiky , zivicu, skrutky, sklo a silikony, stetce a iny drobny material. Dnes mi poslali cenovu ponuku na 12mm preglejku a je to 5,41€ za m2 bez DPH.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 49 hostia