myslim že tato sekcia bola vytvorena na "svoju prezentaciu" resp na prezentaciu svojich fotografii, ked na inych forach napr aj o psoch funguju temy ako olimpiada, fotografie atd. proste temy čo su mimo orientacie fora tak prečo by to nemohlo fungovat tu? Ja osobne si peknu fotku alebo zaber pozriem vždy rad.
Heady dobre vie, že je tu takáto téma. Aj ja to viem. A myslím si to, čo Heady. Si tu tretí deň, z prvých piatich príspevkov boli dva úplne "mimo mísu". Fakt si myslíš, že ľudia chodia na CP, aby si pozreli foto, ktoré je úplne mimo zamerania CP? Pokiaľ je to taká pecka, tak by sa snáď aj patrilo napísať, kedy si nafotil, čím si nafotil...
Jasně že je to sekce "mimo téma" . Jsem si jen myslel že mimo téma by byly třeba fotky studenovodních ryb , podvodního světa v našich rybnících a řekách , .... atd. To je fuck přátelé
Ale tie autá, ktorých svetlá máme možnosť vidieť na foto možno prepravujú ryby, ktoré som si objednal. Ale asi to tak nebude, lebo pri takejto forsáži, by som ich už mal doma.