Tanganicodus irsacae Kigoma

Diskusia o fotografiách z "vodného" sveta

Tanganicodus irsacae Kigoma

Poslaťod vaku70 » Pia 30. Dec 2011 12:24:37

29122011455_1.jpg
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
vaku70

Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Reklama

Re: Tanganicodus irsacae Kigoma

Poslaťod Rostratus » Pon 02. Jan 2012 19:56:59

Ako momentka sa mi to páči, avšak kvalita fotografie je veľmi nízka. Škoda, že si to fotil mobilom. To asi hovorí za všetko. Fotka mi príde ako výrez z väčšej fotografie. Mám pravdu?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod stiff » Pon 02. Jan 2012 20:58:33

To si myslel vážne toto? Vieš kde si? "AQUAPHOTO" - čo ti akože mám(e) povedať na túto fotku? Normálne by ma to zaujímalo, že čo si čakal od vloženia tejto fotky do tekto sekcie. Pripadá mi to, akokeby niekto chcel niekomu ukázať, že "aha! aj ja mám túto rybu"...

Inak, dnes už má "skoro" každý mobil s foťákom, takže predpokladám, že "o to" ti nešlo.. Ahoj
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Belial » Uto 03. Jan 2012 17:42:23

stiff píše:To si myslel vážne toto? Vieš kde si? "AQUAPHOTO" - čo ti akože mám(e) povedať na túto fotku? Normálne by ma to zaujímalo, že čo si čakal od vloženia tejto fotky do tekto sekcie. Pripadá mi to, akokeby niekto chcel niekomu ukázať, že "aha! aj ja mám túto rybu"...

Inak, dnes už má "skoro" každý mobil s foťákom, takže predpokladám, že "o to" ti nešlo.. Ahoj

Plne súhlasím. Fotku mobilom si každý môže vložiť k prezentácii svojej nádrže. Táto sekcia je určená na diskusiu o fotke, ale fotke, ktorá dosahuje už nejakú kvalitu a nie momentku mobilom.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod vaku70 » Uto 03. Jan 2012 19:35:13

Belial píše:
stiff píše:To si myslel vážne toto? Vieš kde si? "AQUAPHOTO" - čo ti akože mám(e) povedať na túto fotku? Normálne by ma to zaujímalo, že čo si čakal od vloženia tejto fotky do tekto sekcie. Pripadá mi to, akokeby niekto chcel niekomu ukázať, že "aha! aj ja mám túto rybu"...

Plne súhlasím. Fotku mobilom si každý môže vložiť k prezentácii svojej nádrže. Táto sekcia je určená na diskusiu o fotke, ale fotke, ktorá dosahuje už nejakú kvalitu a nie momentku mobilom.

Ok veškeré fotky dělám mobilem,když mám na něm lepší foťák než co mám doma.Pokud vás to tak pohoršilo,tak srry,nebudu vkládat fota.
Obrázok užívateľa
vaku70

Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Späť na Akva foto

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia