admin píše:Chlapi v tejto sekcii "aquaphoto" by sa mali hodnotiť fotografie ako také. Keď môžem začať. Tie fotky sú fajn, ale mne sa zdajú byť málo farebné. Podľa mňa by to chcelo viac farebnosti do fotografie. Čo ty na to Janci?
HEAD66Y6 píše:Jo Jo , jsou to neskutečný hovada chtělo by to fotku v porovnání s rukou nebo nějakým předmětem , pak teprve ta jejich velikost vynikne . Zrovna Maculicaudu osobně nemám . Z Viejí nebo Paratherapsů - mám v tom teď trochu hokej jak se to pořád mění chovám pouze Synspilum , Bifasciatum a Breidohri . Ale třeba samec Synspilum už má téměř 30 cm . A je to ozdoba nádrže . Tak ať se daří a foťte
jancibie píše:admin píše:Chlapi v tejto sekcii "aquaphoto" by sa mali hodnotiť fotografie ako také. Keď môžem začať. Tie fotky sú fajn, ale mne sa zdajú byť málo farebné. Podľa mňa by to chcelo viac farebnosti do fotografie. Čo ty na to Janci?
No dobre, a máš ty vôbec kalibrovaný monitor, keď chceš hodnotiť "farebnosť" fotografie? Ja by som sa nerád nechal vtiahnuť do nereálneho zobrazenia mojich obľúbených rýb. To znamená,že nechcem robiť z belice koralovú rybu. Maculicaudy už mám za tie roky dosť nakukané a nemám pocit,že by som im nejak tými fotkami ublížil. Okrem toho maculicaudy vedia občas ,hlavne pri rozmnožovaní, dosť nepekne zmeniť farbu,takže tých vysvetlení,prečo je fotka samca trochu sivejšia môže byť viac.
Takže farebnosť áno,ale reálnu....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia