29122011455_1.jpg
stiff píše:To si myslel vážne toto? Vieš kde si? "AQUAPHOTO" - čo ti akože mám(e) povedať na túto fotku? Normálne by ma to zaujímalo, že čo si čakal od vloženia tejto fotky do tekto sekcie. Pripadá mi to, akokeby niekto chcel niekomu ukázať, že "aha! aj ja mám túto rybu"...
Inak, dnes už má "skoro" každý mobil s foťákom, takže predpokladám, že "o to" ti nešlo.. Ahoj
Belial píše:stiff píše:To si myslel vážne toto? Vieš kde si? "AQUAPHOTO" - čo ti akože mám(e) povedať na túto fotku? Normálne by ma to zaujímalo, že čo si čakal od vloženia tejto fotky do tekto sekcie. Pripadá mi to, akokeby niekto chcel niekomu ukázať, že "aha! aj ja mám túto rybu"...
Inak, dnes už má "skoro" každý mobil s foťákom, takže predpokladám, že "o to" ti nešlo.. Ahoj
Plne súhlasím. Fotku mobilom si každý môže vložiť k prezentácii svojej nádrže. Táto sekcia je určená na diskusiu o fotke, ale fotke, ktorá dosahuje už nejakú kvalitu a nie momentku mobilom.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia