Today In The Fishroom~4/22/11 P. fredrichsthali 1/2" fry

Diskusia o cichlidách zo Strednej Ameriky

Today In The Fishroom~4/22/11 P. fredrichsthali 1/2" fry

Poslaťod Aquamojo » Sob 23. Apr 2011 4:45:09

Beauty in motion even at a small size. I have a grow out tank with these now 1/2 inch fry. This is the "Yellow Head". Here's daddy.
Krása v pohybe, aj v malom. Mám odchovnú nádrž s plôdikom teraz asi 1,5 cm veľkými. Toto je "Yellow Head". Tu je ocko.
Obrázok

Hard to believe they start out like this.
Ťažko veriť, že takto začínajú.
Obrázok

Zooming in on a pellet that got stuck in the grass (plastic). Sometimes I will drop in one or two small pellets rather than give fry food. I beleive this helps keep the water cleaner longer. The fry nibble off the pellet.
Priblíženie na peletku, čo uviazla v plastovej tráve. Niekedy radšej vhodím do nádrže dve tri peletky ako sypať krmivo. Verím, že to pomáha udržiavať vodu dlhšie čistú. Plôdik obhrýzava peletku.
Obrázok

Obrázok

This size fry are one of the hardest to photograph. They are so very tiny and in constant motion.
Plôdik tejto veľkosti je veľmi ťažké fotiť. Sú tak strašne maličké a stále v pohybe.
Obrázok

Sometimes that motion pays off with some neat shots. Graceful moves even at a tiny size.
Niekedy sa sa ten pohyb vypláca krásnymi zábermi. Veľmi elegantné pohyby, aj v malom vydaní
Obrázok

Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
Aquamojo

Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Re: Today In The Fishroom~4/22/11 P. fredrichsthali 1/2" fry

Poslaťod Rostratus » Sob 23. Apr 2011 12:57:31

Ahoj Mojo. Fotky sú pekné tak ako vždy. Máš pravdu fotografovať malý poter rýb je naozaj ťažké. Dík za vloženie fotografií.

Hi Mojo. Photos are nice as always. You're right to photograph small fry fish is really hard. Thanks for the input images.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Re: Today In The Fishroom~4/22/11 P. fredrichsthali 1/2" fry

Poslaťod Aldebaran » Ned 15. Máj 2011 17:49:09

Krásne fotky, ako vždy, Mo. Inak sa ospravedlňujem za moju dlhú absenciu, mal som problémy s pripojením.

VEry nice shots, Mo, as always. By the way, I appologize for my lenghty absence, I had connection problems.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Späť na Stredoamerické cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia