Svietiace Angelfish z Tchaj-wanu

Diskusia o skalaroch

Re: Svietiace Angelfish z Tchaj-wanu

Poslaťod jovan » Pon 08. Aug 2011 13:57:14

terrible píše:Jaj, zabudol som, že ty si inžinier všetkýxch vied. Ďakujem za odkaz na článok, ale neviem čo si tým chcel povedať, dočítal som sa tam akurát o phycobiliproteínoch, čo je fluorescenčná bielkovina získaná z eukaryotických rias a cynobaktérií, je tam opísané ich zloženie a rôzne jej štruktúry s dopadom na spektrum žiarenia, ale neviem čo si tým chcel povedať v súvisslosti s GMO, o tom tam nie je ani slovo. Skús prestať ohurovať odkazmi na nejaké "superodborné" články na webe, radšj si nájdi niečo jednoduchšie ako napríklad toto: http://www.gmo.sk/sk/?page=107

Citácia z článku: GMO sú organizmy, ktorým bol upravený genofond tak, že zložitými technickými postupmi im bola odobratá, vymenená, obrátená, najčastejšie však pridaná časť chromozómu. Pritom táto nová časť chromozómu vôbec nemusí byť z podobného či príbuzného organizmu. Celé chromozómy musia byť pri vzniku nového organizmu „kompatibilné", ale jednotlivé gény môžu byť z hocičoho iného.

Inžinier síce nie som,ale čo to o Akvaristike viem.Citovať články dosiahne priemerný človek s IQ od 60.Ak by si ho mal vyššie, pochopil by si,akú látku im šikmý pichá a netáral tu do bludu do nebavolajúce zlátaniny hodné prváčika forma "nevedel som že sa gény dajú pichať"a pod.AKÉKOĽVEK NARUŠENIE ALEBO POZMENENIE SROUBOVICE DNA JE GENETICKÁ ÚPRAVA-MODIFIKÁCIA TY PROFESOR!
Týmto končím a nereagujem,nemá to význam zabíjať čas,lebo všetci sú tu múdrejší ako ja, ešte pred tým ako niečo napíšem.
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod jovan » Pon 08. Aug 2011 14:07:42

Kód: Vybrať všetko
http://www.practicalfishkeeping.co.uk/content.php?sid=2962&utm_source=PFK_newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=July_1_2010&utm_term=Fluorescent_cichlids_produced_in_Taiwan&utm_content=html

Doporučujem prečítať diskusiu.
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod terrible » Pon 08. Aug 2011 16:05:04

OK, necháme to tak, nemám chuť sa tu s niekým osočovať. Ak sa im podarilo miesto mikroinjetkáže použiť elektroporáciu na spriepustnenie bunkovej steny, tak, že po vpichnutí fluorescenčného génu sa sám dostal cez bunkovú stenu, cez stenu jadra, dokázal si sám nájsť správne miesto v DNA jadre bunky a naviazal sa tam a tým ju zmenil tak potom OK, sú geneticky modifikované. Až čas ukáže ako to s nimi naozaj je.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Predchádzajúci

Späť na Pterophyllum cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia