Admin, poslal som Ti do SS link, kde sú fotky, len tam nevidno kupujúcich, skôr je to zamerané na sortiment. Z amerických cichlíd boli len labiatusy (ponúkal priamo pán Holý, predseda SZC), parachromis managuensis a parachromis managuensis gold. No a samozrejme skaláre od výmyslu sveta Myslím, že viac nič.
Bola aj nejaká afrika, ale v tom sa neorientujem. Možno niekto doplní.
caute, dnes rano hned o 9:00hod.som bol trhoch a opat som nakupil od poliakov zivu koretru po 0,20e, nejake filtracne hmoty, ukryty pre prisavniky a chemiu proti riasam. Konecne som tam videl predavat aj cichlidy, disky, dokonca aj burundi. Celkom fajn trhy, skoda len ze nie si castejsie, aspon raz mesacne. Za zivou potravovou a moje Moby a Burundi isli ako vzdy potrhat.....
bol som tam aj ja a poviem že spokojnosť, nakúpil som aj ja potravu, filtračne média čerpaciu hlavu .... Súhlasím s Jarom , dnes tam bolo omnoho viac predávajúcich čo predávali cichlidy bol som ale aj milo prekvapený koľký tam predávali aj skaláre ak to tak to pôjde ďalej ze sa to bude vyvíjať tým to smerom tak super, mal som dokonca pocit ze tam bolo viac predávajúcich ako naposledy
Možno aj hej v tom čase som tam bol aj ja, celi čas som mal takú malú slečnu na rukách ale ako som si všimol tak takých nás tam bolo viacej aspoň bude mať kto pokračovať pri najbližšej takej akcii možeme dať stretko a kávu ?