Cyrtocara moorii

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: Cyrtocara moorii

Poslaťod Nawi » Pon 14. Nov 2011 13:07:49

kiLLt píše:Díkes veru hej až sa tomu nedá verit.Je škoda že pri haps a peacock sú mládatá také "škaredé" ked sú malé potom sú tieto rybky aj dost slabo predajné .

suhlasim a si zober ze aj samice su obycajne sfarbene take sede,kdez to samce prekypuju farbami
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Reklama

Poslaťod heno96 » Pon 14. Nov 2011 22:34:29

Je možné aby až takto výrazne zmenili farbu po zmenení dna? Pred tým tam bol bielz piesok teraz je to len sklo z druhej strany nastriekané čiernym sprejom. Cez víkend tam pridám ešte čierny piesok.
c.moori predtým.jpg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nHtikz5eqas[/youtube]
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod dkollar » Pon 14. Nov 2011 22:42:32

moje menia farbu tiez, a to nerobim ziadne prerabky akvarka. podla nalady a vody, stravy...

na zaciatku boli taketo:

Obrázok

a od tohto zafarbenia prechadzaju do tmavo modrej az matnej ciernej

Obrázok
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 3
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod heno96 » Pon 14. Nov 2011 22:55:00

Na tej druhej foto je pekná aké ich máš staré? Inač aj tie moje už tak trochu iný nádych modrej na chrbtovej plutve.
Obrázok užívateľa
heno96

Poslaťod dkollar » Pon 14. Nov 2011 23:04:02

to, ako vyzeraju na fotkach vela zavisi pod akym uhlom odrazaju svetlo. fakt je to parada sledovat ako menia ked sa pohybuju.

ta fotka je uz starsia, mozno z leta. teraz tie moje maju nieco vyse roka.
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod Nawi » Pon 14. Nov 2011 23:06:47

heno moje cyrtocary su take iste a bez akej kolvek prerabky nadrze,maju cca 2-3cm mam ich zhruba mesiac aj nieco
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Poslaťod kofola » Uto 15. Nov 2011 8:50:47

Pigeon mas ich rovnako stare ako Heno, lebo som Vam ich od Juska doniesol naraz :D Ja som si tiez zobral 10ks. Heno predpokladam, ze si sa pytal preto, lebo si svoje ryby prelozil do inej nadrze a oni sa zo dna na den takto "prefarbili". Myslim si, ze je to mozne u Cyrtocar, ale viem urcite, ze sa to tak deje u Ps. Demasoni, M.Lombardoi, ale aj inych ryb. Na tychto modrych to ale najviac vidno. Je az neuveritelne ako dokaze hrat farbami demasoni, ked ju prelozis z holeho dna alebo bieleho piesku do tmaveho akvaria s tmavym dnom. Koniec koncov videl si to u mna.
Obrázok užívateľa
kofola

Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod heno96 » Uto 15. Nov 2011 14:38:00

ˇano inšpiroval som sa u teba :) .Nie ryby som neprekladal stále je to tá istá nádrž len je vybraný biely piesok a dno nastriekané a namiesto čiernej tapety je tiež nastriekané na čierno.Akva je tek isto osvetlené ako predtým skúsil som aj vypnúť ale už sa to nezmenilo.
Obrázok užívateľa
heno96

Poslaťod pristaš007 » Uto 15. Nov 2011 19:05:42

Mne rastu strašne pomaly,najpomalšie s mojej osadky-kolko Vam podrastli za cca1 rok?Použivate extra nejake krmiva
pre tento druh?Ja si myslim že som zle nakupil už male ryby-dotičny mi nedokazal ukazať chovnu skupinu-lebo ju nemal-
moja chyba.S vyfarbenim nemam problem,ked sciaenochromis dorastal tak mi ubil dominantneho samca(morri)ked sa mu chcel vo farbe vyrovnať 8-) Niekedy sa im stratia uplne škvrny ako je to na fotke u dkollara,ale skor ma trapi ten rast.
poradi niekto?
Obrázok užívateľa
pristaš007

Images: 11
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Poslaťod Nawi » Uto 15. Nov 2011 21:47:25

pristaš007 píše:Mne rastu strašne pomaly,najpomalšie s mojej osadky-kolko Vam podrastli za cca1 rok?Použivate extra nejake krmiva
pre tento druh?Ja si myslim že som zle nakupil už male ryby-dotičny mi nedokazal ukazať chovnu skupinu-lebo ju nemal-
moja chyba.S vyfarbenim nemam problem,ked sciaenochromis dorastal tak mi ubil dominantneho samca(morri)ked sa mu chcel vo farbe vyrovnať 8-) Niekedy sa im stratia uplne škvrny ako je to na fotke u dkollara,ale skor ma trapi ten rast.
poradi niekto?

ja ich mam doma zatial mesiac aj nieco ako som spomenul,no zda sa mi ze podrastli kusok.tie moje zatial nemenia velmi farbu su vacsinou tak isto sfarbene aspon som to u nich nespozoroval
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

PredchádzajúciĎalší

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia