Začiatočník MALAWI

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: Začiatočník MALAWI

Poslaťod mikusko1 » Str 04. Mar 2015 21:52:20

Nechcem moc radit,ale myslim si ze ti odpoviem spravne.Vimen vodu ak musis,ale filter cisti najlepsie par dni po tom ako si vimenil vodu a vycisti ho v tej vode ktoru odpustis z tvojho akva.To hovori rovnica,ale na tvojom mieste by som tomu celemu nechal cas.uprimne 10 dni na zabehnutie akva bez akychkolvek bakterii je straasne malo.Dalej ti uz nepomozem sam by som nevedel asi by som si zohnal niekoho kam by som ryby mohol na chvylu dat kym ti nevyhinu vsetky
mikusko1

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Meky » Sob 21. Mar 2015 12:59:51

Takže po dlhej dobe mám dobré správy- mám nové prírastky . Rozmnožili sa mi yellowky ,práve dnes ráno 4 ks . Začína sa starostlivosť o mlaď.
Normálne mám veľkú radosť.
Meky

Poslaťod yurocck » Ned 10. Máj 2015 0:24:33

mikusko1 píše:Nechcem moc radit,ale myslim si ze ti odpoviem spravne.Vimen vodu ak musis,ale filter cisti najlepsie par dni po tom ako si vimenil vodu a vycisti ho v tej vode ktoru odpustis z tvojho akva.To hovori rovnica,ale na tvojom mieste by som tomu celemu nechal cas.uprimne 10 dni na zabehnutie akva bez akychkolvek bakterii je straasne malo.Dalej ti uz nepomozem sam by som nevedel asi by som si zohnal niekoho kam by som ryby mohol na chvylu dat kym ti nevyhinu vsetky

Mikusko !
Chodím na tento portál len občas a ani sem neprispievam , pretože sa ešte necítim byť po odbornej stránke na takej úrovni , aby som mohol niekomu radiť.No,z pravopisu som na to celkom fajn a preto ti radím , aby si svoj príspevok , skôr , ako ho hodíš na sklo skontroloval.
Máš tam toľko pravopisných chýb a chýbajúcich interpunkčných znamienok , že aj keby si mal hneď po odbornej stránke pravdu , neverím ti ani slovo!
yurocck

Predchádzajúci

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia