No tak to Ti poviem že predražene!!! nielen ryby,ale aj ostatne veci.. kupovali sme ohrievač dala som zaňho 33eur(OC Zemplin) a na nete som videla za 19eur to iste! som myslela že nas porazi.. takisto iné veci.. všetko sme objednávali radšej z netu..
akoze nad takym niecim ze nakup v akvaristike vobec neuvazuj tie ceny su 2nasobne. a ryby su vascinou v dezolatnom stave pretoze sa v akvaristikach nekrmia v malych nadrziach pokope cichlidy rozne atd... katastrofa jednoducho. akurat dneska mi spoluziacka hovori ze kupila som si akvarko 60litrove za 120€ teda ten set aj s krytom atd.. ja pozeram jak puk nanu ze kolko? akoze sorry na nete stoji ten komplet 60€ to je jak v prdeli kks ... ale este stale je kopu ludi co da takto lahko bez rozmyslu zarobit takymto obchodom... ale zase z druhej strany akvaristiky- prenajom,zariadenie,zamestnanci,energie atd... je to take vselijake no...
jj tak do idey chodime, tam ma celkom slušný výber.. ale tak ten predavač, taký nemastný neslaný.. keď sme sa s ním chceli o niečom poradiť tak len tak nam odpovedal, ako keby sa mu nechcelo. .čudný to chlap..Ale tak rybky má pekné..
jasne poznam to, ja ked si teraz zariadujem akva(200l) tak ma to bude cenovo stat asi tolko co prve 60litrove, takze poznam to ver mi ! ale ved co uz ucime sa na vlatnych chybach
Emmkaa on ti poradi ochotne,ale treba naho velmi tlacit.Jemu sa jazyk rozviaze,ale do cichlid Malawi a Tanganyika sa velmi nerozumie.Na otazky ohladom cichlid h hladaj odpovede tu na fore
v akvaristikach je to tak,s tym nic nenarobime sak predca musia z niecoho zit(najom,voda elektrika),suhlasim ze je lepsie kupovat ryby od chovatelou a nie z akvaristik,ja som tiez jeden cas daval ryby do akvaristik vykupoval mi ich po 0,50eur a predaval dobre ze nie po 2euro