Rozdiel vo veľkosti - chcem pridať staršie väčšie kusy

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Rozdiel vo veľkosti - chcem pridať staršie väčšie kusy

Poslaťod heno96 » Štv 06. Jan 2011 17:08:58

Prosím o radu mám doma pseudotropheus elongatus mpanga všetko tak do 5-6cm A chce by som tam pridať njiake straršie kusy okolo10cm myslíte že by naadali tie menšie ryby?
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Reklama

Re: Rozdiel vo veľkosti

Poslaťod pigino » Štv 06. Jan 2011 19:43:06

Heno,máš dostatok úkrytov,takže to problém nebude.A na druhú stranu budeš dávať väčšie do nového prostredia a kým sa spamätajú,tak si zvyknú.Daj ich radšej večer,zhasni svetlo a je to v pohode.Ja som takto dal nedávno 3-4cm-trové ryby do zabehnutého akva kde dominujú Lombardoiky samice už dospelé a dal som ich večer ,zhasol a všetkých 9 rýb žije úplne v pohode.Dokonca si ich ani nejak nevšímajú.Skôr bojujú so samcami Magungami a drobcov si nevšímajú.A to som sa riadne bál.Keďže ty ideš dávať veľké do nového,predpokladám,že to nebude žiadny problém.A niesú to ani nejaký vyslovený dravci,takže to vpustenie bude určite dobré.Len do toho a veľa šťastia.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Rostratus » Štv 06. Jan 2011 20:56:32

Až taký veľký rozdiel to nieje. Ja by som ich tiež pridal večer tak hodinku po zhasnutí svetla, ale radšej by som aj rozhádzal aj kamene, aby som tým pôvodným rybám trošku rozbil teritória.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Re: Rozdiel vo veľkosti - chcem pridať staršie väčšie kusy

Poslaťod Nawi » Štv 06. Jan 2011 21:17:52

len ci ti potom nebudu tie vacsie ryby robit neplechu v aqua ked sa udomacnia...ja som si asi pred tyzdnom doniesol od kamosa socolofi a prehadzal som kamene a teraz oni sefuju v mojom aqua :)
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod heno96 » Štv 06. Jan 2011 21:49:08

admin píše:Až taký veľký rozdiel to nieje. Ja by som ich tiež pridal večer tak hodinku po zhasnutí svetla, ale radšej by som aj rozhádzal aj kamene, aby som tým pôvodným rybám trošku rozbil teritória.

No oni tam ani také teritória moc ani nemajú len dvaja samci a to po jaskynke v pozadí a to nezmením :) Tak skúsim to ak nie tak mám doma jedno menšie aq tak by som ich mal kde dať
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia