Nimbochromis livingstonii

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: Nimbochromis livingstonii

Poslaťod dkollar » Ned 12. Sep 2010 18:31:19

no napriklad ja od marca eliesona povolenie na preklad mam. ale tiez som musel dlho cakat kym sa mi ozval. mal som uz prelozene 3 clanky a cakal som na povolenie. uz som aj prestaval dufat ze sa ozve a zrazu mi prisiel mail od neho.

inak robili sme to aj tak, ze Byk1984 prelozil clanok a aby nemusel cakat na povolenie, dal ma ako spoluautora prekladu a tym padom problem vyrieseny. vsetky body sli autorovi prekladu samozrejme. kukni tu temu o prekladoch na ktoru som ti sem dal link. tam je to rozpisane.

takze ked chces a prelozis nieco od Marca Eliesona, mozme to urobit tak isto. od inych autorov musis pytat povolenie sam, alebo prelozit nieco z toho na co admin ziskal povolenia od autorov. to je tiez rozpisane v tom prekladatelskom vlakne.
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 3
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Reklama

Re: Nimbochromis livingstonii

Poslaťod vlastomenn » Ned 12. Sep 2010 19:06:46

dkollar píše:no napriklad ja od marca eliesona povolenie na preklad mam. ale tiez som musel dlho cakat kym sa mi ozval. mal som uz prelozene 3 clanky a cakal som na povolenie. uz som aj prestaval dufat ze sa ozve a zrazu mi prisiel mail od neho.

inak robili sme to aj tak, ze Byk1984 prelozil clanok a aby nemusel cakat na povolenie, dal ma ako spoluautora prekladu a tym padom problem vyrieseny. vsetky body sli autorovi prekladu samozrejme. kukni tu temu o prekladoch na ktoru som ti sem dal link. tam je to rozpisane.

takze ked chces a prelozis nieco od Marca Eliesona, mozme to urobit tak isto. od inych autorov musis pytat povolenie sam, alebo prelozit nieco z toho na co admin ziskal povolenia od autorov. to je tiez rozpisane v tom prekladatelskom vlakne.

ok ak sa neozve mozme to tak urobit.suhlasim.rad by som prikladal aj ine druhi ryb ktore su zaujimave a este niesu pridane.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Predchádzajúci

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia