Ahoj všetci. Mám záujem sa poinformovať o vašich skusenosťiach s touto cichlidkou Mikrogeophagus altispinosus. Hlavne ako dlho sa dožíva, na nete sú informácie od 4rokov až po 10. Ak s nimi máte skúsenosti podelte sa prosím. Chcem ich ku cichlidám druhu Eartheaters. A mimochodom neviete o niekom kto ich ma na predaj alebo kde by sa dali zohnať?
Ahoj Stero ak ich chces vidiet dojdi do HE. V jednej akvaristike ich maju ale len zopar kusov, asi 2 . Su uz tam celkom dlho a su uz aj celkom velke. Ak by si ich velmi chcel tak sa da dohodnut s majitelom a on ti ich objedna (Petra Aqua)
Ahoj Stero, ja som po týchto rybách tiež pokukoval a zistil som, že ich robí nejaký chovateľ pri Ostrave. Keby ich mal narobené, keď som bol pre balzanii, už by som ich mal v akvárku...
Ahojte ludkovia! Su to velmi pekne rybky a z mojej zvedavosti, ci mam parik, vzniklo toto.. Takze ak sa podari a dorastu (200L akva na rozplavbu uz zohnane, len aby ma majitel z bytu nevyhodil), mozem vam ich ponuknut, staci sa opytat..
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.