Návšteva ZOO Zlín - zaostrené na cichlidy !

Diskusia o návštevách cichlidárov a "cichlid" miest

Návšteva ZOO Zlín - zaostrené na cichlidy !

Poslaťod Rostratus » Pia 08. Jan 2010 16:09:51

Po rokoch som si našiel voľný deň na návštevu zoologickej záhrady v Zlíne (ČR). Bol som zvedavý čo sa tam od poslednej mojej návštevy zmenilo čo sa týka akváriových rýb. Naposledy som tam bol pred 3-4 rokmi a celá ZOO sa zmenila k lepšiemu. Ale ako som už spomínal, ja som tam prišiel hlavne kôli rybám :)

Napísal Rostratus

Celý článok:
http://www.cichlidportal.sk/portal/inde ... a-cichlidy
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Návšteva ZOO Zlín - zaostrené na cichlidy !

Poslaťod Rostratus » Pia 08. Jan 2010 16:17:04

( presunuté komentáre k článku)

wladys:
Dík za článek....Do Lešné se už nějakou dobu opět chystáme.Naposled jsme tam byli před 4 roky.Trochu ,ale nechápu,proč zrovna v ZOO,kde by měli myslet na biotopy míchají dohromady ryby z Malawi a Tanga nyiky.....je to škoda.

romco:
tak ja som tam bol tuto stredu a pri akva som stravil asi pri kazdom hodinu a pozoroval som ako sa spravaju ryby.....ale fotka sa mi nepodarila ani jedna....

admin:
To je náhodička ja som tam bol tento piatok ! Mohli sme sa dohodnúť a ísť spolu

Anonymný:
velmi pekne,aj ja sa tam chystam ist.bol som tam asi pred 8 rokmi. ten cyprac je microlepidotus nie leptosoma,ale to je jedno aj tak su to uzasne ryby .

admin:
Ahoj je to možné že je to C.microlepidotus, pre istotu som dal na stránku názov aký mali aj oni pri nádrži.

karlowatz:
Dobrý článok. Možno je to kvôli tomu, že na druhú nádrž nemajú miesto, financie a tak.

Anonymný:
No aj to môže byť jeden z dôvodou. Tí, ktorí obdivujú krásu rýb a nejde im o biotop si majú na čo pozerať.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Re: Návšteva ZOO Zlín - zaostrené na cichlidy !

Poslaťod Rostratus » Ned 12. Aug 2012 15:17:43

Včera som bol s malou v ZOO Zlín mrknúť čo nové... V pavilóne slonov, kde je jedno akvárko je zmenené osadenstvo. Čo tam teraz nájdete uvidíte v prílohe.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Späť na Návštevy cichlidárov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia